Schade melden als warmteklant

Ben je warmteklant van Eneco en denk je door mogelijk een lekkage aan de warmte-installatie van Eneco schade te hebben? Dan helpen wij je hieronder graag verder!

Meld de schade altijd bij jouw eigen verzekeraar én Eneco

Heb je een inboedel- of opstalverzekering (ook wel woonhuisverzekering)? Meld de schade dan zo snel mogelijk bij jouw verzekeraar. In veel gevallen vergoedt de verzekeraar de schade op basis van nieuwwaarde. Dat is voor jou het meest voordelig. De verzekeraar neemt altijd contact op met Eneco over de afhandeling van de schade.

Meld daarnaast de schade altijd binnen vier weken na de gebeurtenis bij Eneco. Dat kan door het formulier hieronder in te vullen en te versturen.

Ik ben niet verzekerd of mijn schade is afgewezen

Heb je geen inboedel- en/of opstalverzekering of ontvang je geen vergoeding van jouw verzekeraar? Meld de schade dan uiterlijk binnen vier weken na de gebeurtenis bij Eneco. Houd er rekening mee dat we een schade die te laat is gemeld, niet in behandeling nemen. Bij eventuele aansprakelijkheid van Eneco vergoeden wij de door jou geleden schade op basis van de dagwaarde, met een maximum van € 3.500 (voor stadswarmteklanten) en voor warmtepompklanten met een maximum van € 3.000 per gebeurtenis. Je ontvangt binnen vijf werkdagen na ontvangst van je schadeclaim een ontvangstbevestiging van Eneco.

Schadeformulier

Ben je woningeigenaar of huurder van het (kantoor)pand?

Upload hieronder foto's van de schade

Je kan maximaal 7 bestanden met een gecombineerde grootte van 10MB uploaden.

Indien van toepassing kan je ook de volgende documenten toevoegen:

  • Schriftelijke bevestiging van afwijzing schadeclaim (geheel of gedeeltelijk) door jouw verzekeraar.
  • Facturen, betalings- of aankoopbewijzen bij vervanging van beschadigde goederen.
  • Offertes of kostenspecificaties voor het herstel van de schade.

    Contactgegevens

    Aanhef