Lachende zakenman

Elektriciteit & gas

Als ondernemer heeft u specifieke wensen en behoeften, ook als het gaat om elektriciteit en gas. En het vergroenen daarvan. We nemen u mee in de versnelling naar klimaatneutraal in 2035. Want verduurzamen gaat nóg sneller als u ook meedoet. Benieuwd wat u kunt doen? Onze energie-experts denken graag met u mee. U krijgt persoonlijk energie-advies, afgestemd op uw bedrijf.
Vraag adviesgesprek aan
Windpark

Groene stroom

Koop groene elektriciteit in op de manier die past bij uw onderneming. Bij Eneco kiest u uit drie inkoopstrategieën. Als nieuwe klant ontvangt u altijd 100% groene stroom. U bepaalt zelf uit welke bron en waar uw energie wordt opgewekt. Of het nu gaat om wind of zon uit Europa, uit Nederland of uit een park bij u in de regio. Dat is duurzamer ondernemen.
Gas

Gas

Wilt u de zekerheid van een vaste gasprijs, of wilt u liever zelf gas in- en verkopen? Bij Eneco kiest u uit drie inkoopstrategieën. Ook zijn er opties om uw gasverbruik duurzamer te maken.
Zonnepanelen Museon

Terugleveren

Wekken uw zonnepanelen op sommige dagen meer energie op dan uw onderneming verbruikt? Wij kopen graag dit overschot aan zonne-energie in. Bij Eneco bent u zeker van een vaste, scherpe terugleververgoeding per kWh. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
Netcongestie

Waarom spitsmijden op het energienet slim is – en wat u zelf kunt doen

Op het elektriciteitsnet wordt het steeds drukker. Hierdoor ontstaan er files in de elektrische infrastructuur. Slimmer omgaan met het energienet wordt steeds belangrijker en kan voor veel organisaties voordeel opleveren. Hoe zit dat en hoe werkt dat dan?