Lachende man op blauwe achtergrond

Eneco VastePrijs

Kiest u voor VastePrijs, dan kiest u voor zekerheid en gemak. U bent zeker van een scherp, vaststaand tarief voor de duur van uw contract (1-4 jaar). Wij rekenen maandelijks het elektriciteitsverbruik met u af tegen de afgesproken prijs. Wij regelen, indien gewenst, alles voor u of helpen u hierbij.
Vraag adviesgesprek aan

Geschikt voor uw onderneming?

U kunt een VastePrijs-contract afsluiten als uw onderneming minder dan 10 GWh per jaar verbruikt. Deze inkoopstrategie is geschikt als u maximale prijsgarantie wilt en niet veel tijd wilt besteden aan uw energie-inkoop. Beantwoordt u de volgende vragen met ja? Dan past VastePrijs waarschijnlijk goed bij uw onderneming.

Geschikt voor uw onderneming?

  • Kunt u uw elektriciteitsverbruik voor de komende contractperiode (1-4 jaar) goed inschatten?
  • Budgetteert u jaarlijks uw energiekosten en wilt u daarom vooraf weten wat u moet betalen?
  • Vormt energie een relatief klein aandeel van uw bedrijfskosten en wilt u minimale tijd besteden aan de inkoop?

Hoe werkt het?

Bij het afsluiten van het contract bepalen wij de vaste leveringsprijs per kWh op basis van het verwachte afnamevolume. Hiervoor kijken we naar uw historisch verbruik en uw toekomstige energiebehoefte. Zo maken wij een offerte op maat. Gaat u op korte termijn energiebesparende maatregelen nemen of zonnepanelen plaatsen, dan houden we daar rekening mee. De overeengekomen prijs geldt voor de volledige contractperiode. U krijgt elke maand een verrekening van het elektriciteitsverbruik.

Terugleveren met de zekerheid van een vaste prijs

Heeft u zonnepanelen waarmee u soms meer elektriciteit opwekt dan u verbruikt? Dan kopen wij graag uw overschot aan zonne-energie in. We bieden u een scherpe, vaste prijs voor de duur van uw contract (1-4 jaar) en rekenen maandelijks de teruggeleverde energie met u af. Zo heeft u de zekerheid van een vaste vergoeding per KWh en loopt u geen prijsrisico’s wanneer u teruglevert.

Uw duurzame partner

Bij Eneco uw elektriciteit inkopen is een slimme en duurzame keuze. U krijgt persoonlijk energie-advies over de beste inkoopstrategie en kunt duurzaam ondernemen met 100% groene stroom van Eneco.

VastePrijs

  • Zekerheid van vast tarief
  • Scherpe prijs voor 1 - 4 jaar
  • U heeft er geen omkijken naar