Extra duurzame zonnepanelen op je dak

De Meyer Burger zonnepanelen zijn een slimme keus als je extra bezig bent met duurzaamheid. Deze panelen worden namelijk voor 100% in Duitsland gemaakt, met groene energie uit hernieuwbare bronnen. De transportroute is veel korter dan panelen die verscheept worden. En worden na gebruik (waar mogelijk) volledig gerecycled. Dat zie je terug in de lagere CO2 voetafdruk van de Meyer Burger zonnepanelen. Benieuwd of deze panelen iets voor jou zijn? We denken met je mee in een gratis adviesgesprek. 
Meyer Burger zonnepaneel

Wat maakt de zonnepanelen van Meyer Burger bijzonder?

Met zonnepanelen wek jij je eigen stroom op. Fijn voor je portemonnee en het milieu. Met de panelen van Meyer Burger kies je voor panelen met een lagere CO2-voetafdruk dan andere zonnepanelen.
Kortere transportroutesZonnepanelen én zonnecellen worden 100% in Duitsland geproduceerd met materiaal uit Europa
Geen vervuilende materialenDeze panelen zijn 100% PFAS- en loodvrij
Grondstofvriendelijk geproduceerdMeyer Burger neemt gebruikte zonnepanelen terug en hergebruikt deze (waar mogelijk) volledig.
Minder CO2-uitstootFabrieken van Meyer Burger draaien volledig op energie uit hernieuwbare bronnen

Verzekerd van kwaliteit

De zonnepanelen van Meyer Burger bieden de beste kwaliteit en hoge garantie. Je hebt al een systeem met 6 panelen vanaf € 4.452.- Opbrengst van 390 Wp- Rendement van 20,6%- 25 jaar product garantie- 25 jaar vermogensgarantie

Man in de zon
Twee monteurs lopen samen naar een voordeur

Gratis adviesgesprek

Vraag een gratis adviesgesprek aan. Dan bespreken we je wensen en situatie. En krijg je een vrijblijvende offerte opgestuurd via de mail. Bij Eneco kun je vertrouwen op jarenlange ervaring met de installatie van zonnepanelen. We werken uitsluitend met gecertificeerde monteurs.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze Klantenservice helpt je graag verder.Naar de Klantenservice