vrouw-in -pak-met-armen-over-elkaar
Artikel

Slim besparen op je energierekening met Eneco EnergieCoach

Bespaar tot wel 40% op je energiekosten met de Eneco EnergieCoach.

Noodzaak om te verduurzamen

Steeds meer mensen realiseren zich dat we onze aarde uitputten en dat we slimmer en duurzamer moeten omgaan met energie. De overheid heeft daarom besloten de informatieplicht in het leven te roepen. Hiermee wil de overheid de energiebesparing bij bedrijven versnellen en de CO₂-reductie in Nederland een impuls geven.

Verdienen aan verduurzamen

Duurzaam zijn is goed, maar rendement uit duurzaamheid halen is natuurlijk helemaal mooi. Is je energierekening tussen de € 7.000 en de € 250.000 per pand? Dan kun je slim besparen op je energierekening. Tot wel 40% van je energiekosten! Benieuwd naar jouw persoonlijke besparingsmogelijkheden voor je bedrijf? Neem dan contact met ons op en maak het jezelf makkelijk.

Maak het jezelf makkelijk met onze EnergieCoach

Kies je voor Eneco EnergieCoach, dan komt een energie-expert bij je langs voor een intake en scan van het pand. Ook de meetdata van je pand nemen we mee in de analyse. Op basis van de intake, scan en meetdata krijg je vervolgens een analyse en zie je via een online dashboard welke maatregelen financieel interessant en/of wettelijk verplicht voor je zijn.
man met tablet op de bank
Wist je dat je met onze EnergieCoach niet alleen slim kunt besparen, maar ook kunt voldoen aan je informatieplicht energiebesparende maatregelen?
Meer weten over de Eneco EnergieCoach? Lees dan meer of bel ons via 010 - 890 6901 (elke werkdag tussen 8.00 en 16.00 uur).

Meer inspiratie

Mevrouw houdt een stekker vast om haar auto elektrisch te laden

10 redenen om te kiezen voor zakelijk elektrisch rijden

Lees hier de 10 redenen
Moeder en dochter op de bank

Wat is duurzame energie? 5 vragen beantwoord

Lees hier de 5 antwoorden op de vragen
Eneco - vrouw op laptop sluit energiecontract af voor mkb

Energieleverancier of netbeheerder: wie heb je nodig?

Lees het artikel waarin onze klantmanager de jaarnota toelicht