Zakelijk aanbod voor energie? Zo geregeld

Op zoek naar een duurzame energieleverancier? Bereken direct je maandbedrag.

Groene stroom van Eneco

Wind en zon: wij zijn er gek op. Want het zijn onuitputtelijke energiebronnen, dus er is genoeg. Daarom bieden we Eneco HollandseWind & Zon® óók zakelijk aan. Zo profiteert iedereen altijd en overal van 100% groene stroom van eigen bodem. En kleurt de toekomst weer wat groener. Daar mogen we samen best trots op zijn.
Altijd 100% groene stroomOpgewekt uit wind en zon in eigen land.
Altijd opgewekt in NederlandDichtbij en meteen beschikbaar voor iedereen in Nederland.
Grip op je verbruik via Mijn Eneco en de appBespaar eenvoudig energie en pas zelf je termijnbedrag aan.
Op weg naar klimaatneutraal in 2035We lopen voorop met het doel om al in 2035 klimaatneutraal te zijn.

Wat is groene stroom?

We hebben het steeds over groene stroom of duurzame energie. Maar wat is dat nu precies? Groene stroom is opgewekt uit natuurlijke energiebronnen die nooit opraken, zoals wind- en zonne-energie. Grijze stroom is opgewekt uit fossiele brandstoffen. Dat zijn brandstoffen die wel opraken zoals olie, gas en kolen. De winning en omzetting van grijze energie is milieubelastend en dus niet duurzaam. Als je stroom aanvraagt bij Eneco, dan krijg je altijd 100% groene stroom. Hiermee maak je dus een duurzame keuze.

Ons stroometiket laat zien uit welke energiebronnen de stroom afkomstig is en in welke verhouding. Dit wordt gecontroleerd door de overheid. Zo weet je dus zeker dat er geen fossiele brandstoffen worden gebruikt als je kiest voor de duurzame energie van Eneco.
Foto van een dak met zonnepanelen

Je bijdrage aan de oplossing van het klimaatprobleem

Kies voor HollandseWind & Zon® van Eneco. Dat is 100% groene stroom opgewekt door wind en zon. Twee onuitputtelijke duurzame bronnen die het milieu niet belasten. Simpelweg omdat er geen CO₂ vrijkomt bij de opwek. Zo wordt Nederland steeds een stukje duurzamer en draag jij je steentje bij aan de oplossing van het klimaatprobleem.