Vrouw met elektrische lader in haar handen

Zakelijk elektrisch rijden en laden

Elektrisch rijden is de toekomst, voor élk bedrijf. En elektrisch de weg op betekent ook voldoen aan relevante wetgeving én zonder zorgen de stad in met een lage emissie auto. Samen met Eneco eMobility bekijken we hoe we je bedrijf kunnen helpen omschakelen naar elektrisch. Van aanvraag tot installatie.


Bekijk de oplossingen

Daarom kiezen ondernemers voor ons

Voor elektrisch rijden en laden werken we samen met Eneco eMobility: 100% dochter van Eneco Group. Check de voordelen van Eneco eMobility:
Advies op maatWe brengen samen de laadbehoefte in kaart, voor nu als in de toekomst.
LaadpalenWe zijn hardware- onafhankelijk, en selecteren zo alleen de beste producten uit de markt.
100% laadpasdekking Benelux en 80% in EuropaZit nooit met een lege batterij in Nederland en Europa en betaal transparante vaste tarieven.
Inzicht, verrekenen en onderhoudDoor onze online omgeving heb je altijd inzicht in het gebruik. Ook verrekenen we het stroomverbruik en zorgen we op lange termijn voor de juiste hulp op afstand en op locatie.

Onze laadoplossingen

Vergelijk onze mogelijkheden voor zakelijk elektrisch rijden en laden.
Eneco Emobility laadpaal

Eigen laadpaal

Opladen via de laadpaal thuis of op je zaak is vaak het voordeligst en kent twee smaken: aan het stopcontact of een eigen laadpaal. Het voordeel van de laatste is dat je daarmee sneller kunt opladen. Je betaalt in beide gevallen de kilowattuurprijs van je eigen energieleverancier.
laadpas emobility

Laadpas

Je elektrische auto opladen kan ook zonder een eigen laadpunt. Met een Eneco eMobility-laadpas of -laaddruppel laad je altijd 100% groene stroom voor een vast tarief. Niet alleen in Nederland, maar in de meeste Europese landen en bij verschillende laadpaalexploitanten. Zo ben je altijd duurzaam onderweg.
vrouw-bij-laadpaal-met-stekker

Een laadpaal op de zaak

Met een laadpunt op de zaak kun je de hele werkdag laden. Zo zorgen wij ervoor dat je aan het einde van de dag met een gerust hart naar huis kunt. Of naar je volgende afspraak. Storing? Ook dan zijn we er! We zorgen ervoor dat je organisatie klaar is voor de toekomst met onze zakelijke laadpaal en regelen alles van A tot Z voor je. Zo wordt laden veilig, snel en maak je optimaal gebruik van de mogelijkheden van je pand.

Laadverhalen

tumbnail Emobility

E-mobility made e-asy

Tijd om elektrisch te rijden! Maar hoe laad je de auto vervolgens op? Wij kennen de drempels en helpen je naadloos over te stappen.
Tumbnail Dura Vermeer

Elektrisch laden bij Dura Vermeer

Werk je bij Dura Vermeer? Dan laad je je auto voor de deur op met stroom van de zonnepanelen op het dak.

Veelgestelde vragen

Zet de stap naar elektrisch rijden

Mevrouw houdt een stekker vast om haar auto elektrisch te laden

10 redenen om te kiezen voor zakelijk elektrisch rijden

Lees hier de 10 redenen
Man en vrouw met stekker in laadpaal

Gastvrij en geld verdienen met een laadpaal

Lees er meer over
Hoe onze klimaatacties in een stroomversnelling raken dankzij elektrische auto’s

CO₂ compenseren? Gas erop!

Lees hier hoe