Onze projecten

Samen met uw organisatie zetten we stappen richting een klimaatneutrale samenleving. Van complexe gebiedsontwikkelingen tot de wolkenkrabbers van Rotterdam, onze experts weten dé oplossing. Met teamwork naar maatwerk, want geen project of gebied is gelijk. Op deze pagina vindt u een aantal projecten waar we enorm trots op zijn. Komt uw project of gebied er ook tussen te staan?

Arnold Spek, Commercieel Directeur
Arnold Spek
Artist Impression Onderwijslocatie Laan op Zuid Cepezed

Nieuwe duurzame onderwijslocatie in Rotterdam

De nieuw te bouwen onderwijslocatie is zo goed als energieneutraal. Door de aanleg van een Warmte Koude Opslag (WKO) systeem kan het nieuwe gebouw duurzamer koelen en verwarmen.
Edge gebouw

EDGE Amsterdam: moderne en duurzame werkomgeving

Een kantorencomplex uit de jaren 70 in Amsterdam-West wordt door EDGE getransformeerd tot een moderne werkplek met de hoogst mogelijke duurzaamheidsscore.
Werkzaamheden in woonwijk

Aanleg warmtenet in de wijk Bospolder-Tussendijken

De gemeente Rotterdam, Havensteder en Eneco werken samen aan de aanleg van een warmtenet, waardoor 1.600 woningen en bedrijven kunnen worden verwarmd met restwarmte uit de havenindustrie.
Luchtfoto van de wijk Groenoord

Schiedamse wijk Groenoord aardgasvrij

De gemeente Schiedam, woningcorporatie Woonplus en Eneco werken intensief samen om de Schiedamse wijk Groenoord op warmte te laten overstappen. 
Binckhorst

Het nieuwe koelen en verwarmen in de Binckhorst

In de Binckhorst realiseren de gemeente Den Haag, projectontwikkelaar VORM en Eneco Warmte & Koeling de komende 10 tot 15 jaar een moderne, vernieuwende en duurzame wijk.
Wonderwoods

Wonderwoods: unieke groene woontorens in Utrecht

In hartje Utrecht, vlak bij het Centraal Station, verrijzen de komende periode twee groene woontorens. Eind 2023 zal hier een verticaal bos bestaan, met unieke duurzame energieoplossingen.
Luchtfoto van dierentuin Blijdorp

De pinguïns van Blijdorp duurzaam koel houden

In 2030 wil Diergaarde Blijdorp niet alleen klimaatneutraal zijn, maar zelfs klimaatpositief. Met een Warmte Koude Opslag wordt een groot deel van Blijdorp aardgasvrij gekoeld en verwarmd.
Luchtfoto van park Triangel

Park Triangel in Waddinxveen

In Park Triangel in Waddinxveen ontwikkelt BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling 98 duurzame middenhuurappartementen voor het BPD Woningfonds.
Papendal

Duurzame ambities sportcentrum Papendal

Papendal gaat voor 35% gasreductie en wil niet alleen het meest duurzame en energiezuinige sportcentrum van Nederland zijn, maar ook op Europees niveau voorop lopen.

Zet nu ook de eerste stap

Geïnteresseerd in het duurzaam verwarmen en/of koelen van uw gebouw, project of gebied? Neem contact op met één van onze collega’s. Zij zijn uw expert en staan voor u klaar!
Vincent Ilmer

Regio Rotterdam

Ontwikkelaar Energieprojecten regio Rotterdam

Vincent Ilmer 06 - 2341 2597

Soufian Chattou

Regio Utrecht

Ontwikkelaar Energieprojecten regio Den Haag

Soufian Chattou  06 -1502 1952

Ronald Dikstaal

Regio Noord-Holland

Ontwikkelaar Energieprojecten regio Noord-Holland

Ronald Dikstaal  06 - 1088 8526

Karel Boessenkool

Regio Utrecht

Ontwikkelaar Energieprojecten regio Utrecht

Karel Boessenkool 06 - 5716 5301