Vrouw met gevouwen arm en hand onder haar kin

Eneco Vaste prijs gas

Kiest u voor Vaste prijs gas, dan kiest u voor zekerheid en gemak. U bent zeker van een scherp, vaststaand tarief voor de duur van uw contract (1-5 jaar). Wij rekenen maandelijks het gasverbruik met u af tegen de afgesproken prijs. Wij regelen, indien gewenst, alles voor u of helpen u hierbij.
Vraag adviesgesprek aan

Geschikt voor uw onderneming?

U kunt een Eneco Vaste prijs gascontract afsluiten als uw onderneming minder dan 1.000.000 m3 per jaar verbruikt. Deze inkoopstrategie is geschikt als u maximale prijsgarantie wilt en niet veel tijd wilt besteden aan uw gasinkoop. Beantwoordt u de volgende vragen met ja? Dan past Eneco Vaste prijs gas waarschijnlijk goed bij uw onderneming.

  • Kunt u uw gasverbruik voor de komende contractperiode (1-5 jaar) goed inschatten?
  • Budgetteert u jaarlijks uw gaskosten en wilt u daarom vooraf weten wat u moet betalen?
  • Vormt gas een relatief klein aandeel van uw bedrijfskosten en wilt u minimale tijd besteden aan de inkoop?

  Hoe werkt het?

  Bij het afsluiten van het contract bepalen wij de vaste leveringsprijs per m3 op basis van het verwachte afnamevolume. Hiervoor kijken we naar uw historisch verbruik en uw toekomstige energiebehoefte. Gaat u op korte termijn energiebesparende maatregelen nemen, dan houden we daar rekening mee. De overeengekomen prijs geldt voor de volledige contractperiode. U krijgt elke maand een verrekening van het gasverbruik.

  Uw duurzame partner

  Eneco is uw duurzame partner voor grootverbruik van gas. U krijgt persoonlijk advies over de beste inkoopstrategie en kunt duurzaam ondernemen met 100% Groen gas.

  Vaste Prijs

  • Zekerheid van vast tarief
  • Scherpe prijs voor 1 - 5 jaar
  • U heeft er geen omkijken naar