Verzamelfactuur

Met een verzamelfactuur houdt u financieel overzicht. Heeft u meerdere zakelijke locaties op hetzelfde klantnummer en hoeft u niet elke maand alle details per locatie te weten? Kies dan voor de verzamelfactuur. Op een verzamelfactuur zijn alle facturen en bedragen van de verschillende locaties samengevoegd. Per adres wordt het bedrag toegelicht. Eén keer per jaar krijgt u de jaarafrekening waarin we het verbruik van deze adressen specificeren.
Stap 2: energiebelasting

Liever een verzamelfactuur voor al uw vestigingen?

Handig als u inzicht wilt in de maandelijkse facturen per adres.

Wat staat er op een verzamelfactuur?

Op de verzamelfactuur staan alle maandelijkse voorschotnota’s of afrekeningen van uw zakelijke locaties. Per adres lichten we het bedrag toe. Als u maandelijkse voorschotten betaalt, ontvangt u één keer per jaar de jaarafrekening voor deze adressen. Hierop ziet u een uitgebreide berekening van het jaarverbruik en de verrekende energiekosten van uw bedrijfslocaties in dat jaar.
 
Als u meer dan 25 aansluitingen heeft, krijgt u een aangepaste factuur. Hier zijn de verbruiken van alle locaties bij elkaar opgeteld. In de CSV-bijlage en Mijn Eneco Zakelijk vindt u de meer gedetailleerde informatie.

Heeft u zowel een gas als elektra aansluiting? Dan kunnen we dit niet toevoegen op één verzamelfactuur. U ontvangt twee aparte facturen voor uw aansluitingen.

Voordelen verzamelfactuur

  • Alle vestigingsadressen staan overzichtelijk op één factuur.
  • U kunt in één keer betalen voor de verschillende locaties.
  • Wij verrekenen de betaling per zakelijk adres.
  • Met de CSV-bijlage verwerkt u facturen automatisch in uw administratie.
Vrouw kijkt naar telefoon

Komt u er niet uit?

Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoon of e-mail. We helpen u graag.