Samen naar een groener Nederland

Met uw bedrijf in één stap CO2-uitstoot verminderen? Schakel om naar Eneco HollandseWind® en Eneco HollandseZon® met Milieukeur. Dit is 100% groene stroom uit Nederlandse wind-en zonneparken. SMK (Stichting Milieukeur) controleert dit. Samen maken we Nederland een stukje groener. Dat noemen we Groen Geregeld.
 
Groene energie is niet alleen goed voor het milieu, ook uw bedrijf en imago hebben er baat bij. Na uw overstap ontvangt u het Groen Geregeld communicatiepakket om uw duurzame inzet uit te kunnen dragen.
Groen geregeld spruit sticker

Kenmerken van Eneco HollandseWind® en Eneco HollandseZon®

100% groene stroom van Nederlandse bodem
Schoon en onuitputtelijk
Direct verlagen van uw CO₂-uitstoot
Milieukeur certificaat én Garantie van Oorsprong

Waarom kiezen bedrijven voor Nederlandse groene stroom?

De CO2-voetafdruk van een onderneming verkleinen kan op verschillende manieren. De snelste en meest laagdrempelige is het vergroenen van elektriciteit. Met Nederlandse groene stroom kan iedereen actief bijdragen aan het behalen van de Nederlandse klimaatdoelstellingen.
Vrouw met kind op rug
Zonnepanelen boven IJ Ziekenhuis

Investeren in opwek groene stroom

We zijn een land van dijken. Van polders. Een vlak land, deels gemaakt op eigen kracht. Dat doen we ook graag met onze energie. Daarom investeert Eneco fors in Nederlandse windparken en grote zonnedaken. We realiseren deze projecten samen met partners of in opdracht van klanten. Daarmee wekken we steeds meer groene stroom dichtbij op. Gelijk beschikbaar voor iedereen in Nederland. Zo kleurt de toekomst weer wat groener.

Benieuwd naar wat we zoal doen?
Milieukeur logo

Gegarandeerd in Nederland opgewekt

Groene elektriciteit met Milieukeur wordt gewonnen uit natuurlijke bronnen als zon en wind. Dit onafhankelijke keurmerk van SMK garandeert dat die gecertificeerde groene elektriciteit voor 100% is opgewekt in Nederland. Dat stimuleert de groei van opwekking van duurzame elektriciteit in Nederland en voorkomt CO2-uitstoot bij energieopwekking.

Groen Geregeld voor uw onderneming?

Zichtbaar duurzamer ondernemen en actief bijdragen aan een beter milieu in Nederland? Ga voor groen en schakel om naar Eneco HollandseWind® of -Zon met Milieukeur. U ontvangt dan ook het Groen Geregeld-certificaat, inclusief een communicatiepakket om uw duurzame inspanningen uit te kunnen dragen.
Groen Geregeld met Eneco