Man met stroom in handen

In één stap uw CO₂-uitstoot verminderen?

Dat kan met Eneco Eneco HollandseWind® of Eneco HollandseZon®. 100% groene stroom met 0% CO2-uitstoot. Zo heeft u snel en gemakkelijk groene stroom: goed voor het milieu, uw bedrijf en uw imago. Groen Geregeld, toch?
Adviesgesprek aanvragen

Sneller klimaatneutraal met Eneco HollandseWind® of Eneco HollandseZon®

Met uw bedrijf in één stap CO2-uitstoot verminderen? Met groene stroom doet u dat snel en eenvoudig. Zo kunt u met een verbruik van 1.000.000 kWh al 398.000 kg CO2 besparen. Dat is de jaarlijkse CO2-opname van zo’n 18.090 bomen. Zet nu de stap en zorg dat uw stroom Groen Geregeld is.
Rekenvoorbeeld CO2
Groen geregeld spruit sticker

Goed voor uw imago

Bedrijven die zichtbaar duurzamer ondernemen zijn succesvoller in het aantrekken en binden van klanten, blijkt uit onderzoek. Zet ook de stap naar Eneco HollandseWind® of Eneco HollandseZon® en ontvang het Groen Geregeld communicatiepakket. Hierin zitten communicatiemiddelen voor op kantoor, uw website, uw e-mail en social media. U kunt de materialen gemakkelijk personaliseren. Zo wordt uw duurzame inzet opgemerkt door uw klanten.

Aantoonbaar duurzaam

Eneco HollandseWind® of Eneco HollandseZon® met Milieukeur is 100% groene stroom met 0% CO2-uitstoot. Zo weet u zeker dat uw stroom gegarandeerd in Nederlandse wind- en zonneparken is opgewekt en voldoet aan de eisen van SMK, Stichting Milieukeur. Hierop wordt Eneco jaarlijks getoetst. Met het communicatiepakket en bijbehorende certificaat maakt u uw duurzame inzet op een heldere en betrouwbare manier inzichtelijk.

Windmolenpark
Zakenman met tablet in hand

De prijs van groene stroom

De prijzen van grijze en groene stroom fluctueren op basis van vraag en aanbod. Het prijsverschil tussen grijs en groen is daardoor ook veranderlijk. Wat we met zekerheid kunnen zeggen? Op dit moment is het verschil tussen de laagste prijs voor grijs versus de hoogste prijs voor groen nooit meer dan twee procent.

Groen Geregeld met Eneco

Zichtbaar duurzamer ondernemen en actief bijdragen aan een beter milieu in Nederland? Doe het nu met Eneco HollandseWind® of Eneco HollandseZon® mét Milieukeur. U ontvangt dan ook het Groen Geregeld-certificaat, inclusief een communicatiepakket om uw duurzame inspanningen uit te dragen.
Groen Geregeld met Eneco

Bedrijven die u voor gingen


Schouten

Schouten gaat voor duurzaam met groene stroom

Lees verder over de duurzaamheid bij Schouten
Dura Vermeer kantoor

Dura Vermeer bouwt duurzaam met Eneco HollandseWind®

Bekijk hoe Dura Vermeer duurzaam bouwt
We hebben nog meer duurzame verhalen, tips en inspiratie voor u klaar staan!

Op weg naar klimaatneutraal in 2035

Eneco bracht onlangs het One Planet Plan uit. Hierin nodigen we klanten, partners en andere belanghebbenden uit om samen de CO2-uitstoot versneld af te bouwen.

Bent u kleinverbruiker?

Dan hebben we een ander aanbod dat beter bij u past.