Onze exits

Logo EnergyWorx

Geïnvesteerd: jul/21 - okt/23

Energyworx is een bedrijf wat op de voorgrond van data-management met leidende bedrijven in de energiesector acteert. Met toenemende volatiliteit in aanbod en vraag van energie zal data-management een beslissend concurrentievoordeel worden voor energiebedrijven. Met hun platform, stelt Energyworx energiebedrijven in staat hun toenemende hoeveelheid data te organiseren en gebruiken.
Logo Installion

Geïnvesteerd: aug/21 - apr/23

Installion opereert een platform voor installatieklussen. Zakelijke klanten op het gebied van hernieuwbare assets worden hier gekoppeld aan installatiebedrijven.
Logo Luminext

Geïnvesteerd: dec/15 – juli/22

Luminext levert robuuste slimme straatverlichting oplossingen. Daarbij kan men denken aan grote schaal lichtinstallaties in steden, op snelwegen en in landelijke gebieden waarmee een veilige, comfortabele en duurzame omgeving met minder verlichting wordt gecreëerd.
Logo Energie in Huis

Geïnvesteerd: dec/18 - apr/22

Energie in huis biedt duurzame energiesystemen voor huiseigenaren en woningcorporaties aan. Naast een ruim aanbod van energiesystemen (zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers), verzorgt het bedrijf ook financiering.
Logo Next Kraftwerke

Geïnvesteerd: jun/17 – aug / 21

Next.Kraftwerke is een van de grootste virtuele krachtcentrales & energie handelaren ter wereld. Next.Kraftwerke aggregeert duizenden elektriciteitsproducenten, consumenten en opslagmogelijkheden en door op intelligente wijze hun invoer en consumptie te controleren, kan stroom en flexibiliteit worden gevaloriseerd op andere markten.
Logo Greenflux

Geïnvesteerd: jun/18 – jun/21

Greenflux is een leidende kracht achter elektrisch rijden en slim laden. Met hun e-mobiliteit- infrastructuur management platform ondersteund Greenflux de bedrijfsvoering van laadpaal uitbaters over de hele wereld.
Logo Onzo

Geïnvesteerd: jun/17 – apr/21

ONZO verzorgt analyse, inzicht van- en in energiedata. Daarbij worden nauwverwante diensten die energiehandelaren in staat stellen oplossingen voor hun residentiele klanten te implementeren verzorgd. ONZO gebruikt onverwerkte slimme meter consumptiedata om deze inzichten te herleiden.
Logo Thermondo

Geïnvesteerd: aug/17 - feb/21

Leverancier van thuisoplossingen voor warmte als dienst. Thermondo is een heating as a service provider die verwarmingssystemen voor woningen verkoopt en installeert, maar ook software heeft ontwikkeld waarmee het energieverbruik van individuele huishoudens kan worden gemonitord en geoptimaliseerd.
Logo Peeeks

Geïnvesteerd: nov/17 – feb/20

Peeeks brengt slim energiemanagement in huis. Het koppelen van residentiele energie ‘asset’ informatie (e.g. warmtepompen, batterijen, laadkasten, etc.) met slimme controle algoritmes is waar Peeeks sterk in is.
Logo Jedlix

Geïnvesteerd: nov/17 – mar/20

Jedlix is een elektrisch mobiliteit laadplatform voor consumenten. Met Jedlix laden consumenten hun auto’s automatisch op momenten die groen en het goedkoopst op de energiemarkt zijn.
 
Logo Simmax

Geïnvesteerd: apr/16 – feb/20

Simaxx geeft inzicht in- en oplossingen voor gebouwprestatie. Verbeteringen in termen van welzijn, operationele kosten en energieverbruik gebaseerd op gebouwmanagement systemen, lichtcontrole en allerlei soorten sensoren wordt nagestreefd.