Ons portfolio

Geïnvesteerd: dec/23

42watt is een digitale one-stop-shop marktplaats die consumenten en installateurs voor woningrenovaties met elkaar verbindt.
WeSmart

Geïnvesteerd: dec/23

WeSmart is een digitaal platform gespecialiseerd in de ontwikkeling en het beheer van hernieuwbare energiegemeenschappen.
Lance Free

Geïnvesteerd: okt/23

Lance Free is een digitaal platform dat zelfstandige monteurs via slimme algoritmes en een persoonlijke benadering in contact brengt met bouw- en installatiebedrijven.
Klimate logo

Geïnvesteerd: sep/23

Klimate biedt een geïntegreerd platform voor Carbon Removal strategieën en -projecten van hoge kwaliteit, waarmee bedrijven hun klimaatneutraal-ambities kunnen realiseren.
Fusebox logo

Geïnvesteerd: dec/22

Fusebox heeft software ontwikkeld waarmee zij elektrische apparaten aansturen en flexibiliteit leveren aan het elektriciteitsnet.
Solar Monkey logo

Geïnvesteerd: aug/22

Solar Monkey levert software aan installateurs van zonnepaneel systemen, die hen in staat stelt zeer efficiënt op afstand installaties te ontwerpen, door te rekenen en te offreren.
Gradyent logo

Geïnvesteerd: jul/22

Gradyent heeft software ontwikkeld waarmee ze een ‘digital twin’ kunnen maken van warmtenetten. Met deze digitale simulatie kan Gradyent warmtenetten efficienter laten opereren. Ook kan deze digital twin worden ingezet bij het design van nieuwe warmtenetten.
Winst uit je Woning logo

Geïnvesteerd: jul/22

Winst uit je woning is een Nederlandse scale-up die optreedt als intermediair voor duurzame woonoplossingen. De missie van Winst uit je woning is om katalysator te zijn in de energietransitie.
Logo Sunvigo

Geïnvesteerd: jan/22

Sunvigo integreert zonnepanelen op het dak in een handig stroomcontract. Door twee conventionele producten samen te voegen - een contract voor groene stroom met een hardwareproduct - creëren ze echte power-as-a-service en maken ze het consumenten makkelijk om mee te doen aan de energietransitie.
Logo Rockstart Energy

Geïnvesteerd: nov/21

Rockstart Energy Fund biedt een accelerator programma voor jonge startups en kan daarnaast investeren van Seed to Series B. Focusgebieden van het fonds zijn opwek van hernieuwbare energie, koolstofarme oplossingen en mobiliteit.
Roamler logo

Geïnvesteerd: apr/16

Roamler is een crowdsourcing platform. Het biedt een zakelijke oplossing voor bedrijven die efficiëntie willen bereiken door middel van wijdverspreide, op oproep inzetbare professionals en individuele personen.
Logo Olisto

Geïnvesteerd: jul/15

Olisto maakt een koppeling tussen slimme apparaten en slimme services mogelijk. Een Olisto koppeling verrijkt je product door nieuwe mogelijkheden toe te voegen.