Nu een vast contract voor 1 of 3 jaar

Energie afsluiten voor je onderneming? Profiteer dan van een vaste prijs contract met een looptijd van 1 of 3 jaar. Bereken je geschatte maandbedrag voor 100% groene stroom, gas of warmte. Liever persoonlijk contact? Neem contact met ons op via 010 890 6988.

Kies je zakelijke stroom en gas van Eneco

Op zoek naar duurzame energie? Je krijgt met HollandseWind & Zon® gegarandeerd 100% groene stroom van eigen bodem. Onze tip voor een duurzamere energiekeuze: CO₂-GecompenseerdGas. Met CO₂-GecompenseerdGas compenseer je de CO₂-uitstoot van je gasverbruik, door bij te dragen aan projecten die de CO₂-uitstoot verminderen.

We hebben je veel te bieden

Bij ons krijg je altijd 100% groene stroom. En dat voor een scherpe prijs! Maar we gaan nog een stap verder. We helpen je verder te besparen op je energiekosten. Zo geeft de Eneco app je inzicht en handige tips. En je vindt bij ons alles onder één dak om steeds verder om te schakelen naar groene energie. We werken namelijk samen met verschillende betrouwbare partners. Zo vergroenen we Nederland samen nog sneller.
Altijd 100% groene stroom Profiteer van scherpe tarieven voor 100% groene stroom, opgewekt in eigen land.
Grip op je verbruik via Mijn Eneco en de appBespaar eenvoudig energie en pas zelf je termijnbedrag aan. 
Direct verlagen van CO₂-uitstootInvesteer mee in duurzame projecten met 100% groene stroom uit wind en zon.
Op weg naar klimaatneutraal in 2035We lopen voorop met het doel om al in 2025 klimaatneutraal te zijn. 

Bekijk het zakelijk energie aanbod

Dame met wind in de haren

Groene stroom

Duurzaam ondernemen begint met windenergie en zonne-energie van Eneco. 
Eneco loopt voorop met het doel om al in 2035 klimaatneutraal te zijn.

Gas van Eneco

Met  CO₂-GecompenseerdGas compenseer je de CO₂-uitstoot van je zakelijk gasverbruik. 

Gratis overstapservice

  1. Bereken het maandbedrag voor stroom en/of gas voor je onderneming eenvoudig online en vraag je contract aan. We sturen je uiterlijk de volgende dag een bevestigingsmail.
  2. We sturen je twee dagen na de eerste levering een e-mail met een overzicht van je gegevens en een bevestiging van je termijnbedrag. Meld je meteen aan bij Mijn Eneco en download de app!
  3. Je krijgt vanzelf bericht om je meterstanden door te geven. Zo weten we precies wat de beginstand is en betaal je dus alleen voor de energie die je zelf verbruikt. Heb je een slimme meter? Dan lezen wij de meterstanden op afstand uit en hoef je niks te doen.
  4. Vanaf de startdatum die in je contract staat krijg je de aangevraagde energie van Eneco. Geen zorgen: tot deze datum krijg je gewoon nog stroom, gas of warmte van je vorige energieleverancier.
  5. We maken je overstap naar Eneco in orde. Het contract van je vorige energieleverancier zeggen wij voor je op.

Op weg naar klimaatneutraal in 2035

Om de planeet leefbaar te houden hebben we allemaal een belangrijke opdracht: de aarde niet verder laten opwarmen dan 1,5°C. De energiesector speelt een belangrijke rol in het aanjagen en bereiken van een wereld die volledig draait op duurzame energie. Want duurzame energie raakt nooit ‘op’. Bij Eneco geven we invulling aan die belangrijke taak met het One Planet Plan. We lopen voorop met het doel om al in 2035 klimaatneutraal te zijn. Ook in de energie die we leveren. Hoe we dat doen? 
Man geeft wereldbol in zijn handen door aan handen van een kind

Verantwoord ondernemen

Op grote of kleine schaal en voor ieder mkb-bedrijf zijn er manieren om te investeren in duurzaamheid. Kies bijvoorbeeld voor 100% groene stroom. Bereken gemakkelijk en snel je zakelijke maandbedrag voor gas en elektra.

De voordelen op een rij

  • 100% groene stroom van eigen bodem
  • Duurzamere optie: CO₂-GecompenseerdGas
  • Grip op je energiekosten met de Eneco App