Duurzaam comfort dat voldoet aan de BENG-norm

Eneco biedt duurzame en solide warmte- en koude-oplossingen waarmee uw project kan voldoen aan de BENG-norm. We maken gebruik van de modernste en slimste technieken waarmee uw project een waardevol object wordt voor beleggers. U kunt eindgebruikers duurzame warmte- en koudelevering garanderen en een optimaal binnenklimaat bieden.
projectontwikkelaars
Bijzonder energieconcept

Duurzame en betaalbare warmte

Een primeur voor 61 huurders in de Utrechtse woonwijk Rijnvliet. Zij hebben nu gegarandeerd een warme nieuwbouwwoning tegen vaste energiekosten.

Alles-in-één oplossing

We adviseren u over de juiste oplossing die past bij uw warmte- en koudevraag. Of het nu om woningbouw of utiliteiten gaat. We voorzien gebouwen van state-of-the-art warmte- en koudevoorzieningen zoals oplossingen met een WKO, aansluiting op een warmte- en koudenet en individuele warmtepompen. Eneco garandeert en zorgt voor een continue levering van warmte en/of koude in uw gebouw. Door monitoring en beheer bieden wij de eindgebruiker optimaal comfort.

BENG-pakket

Binnen het gehele traject kunnen we alles voor u uit handen nemen. Van ontwerp tot de complete realisatie en zo nodig het regelen van vergunningen en financiering. Om u te helpen voldoen aan de BENG-norm bieden wij u een pakket waarin wij u van A tot Z helpen bij het halen van de BENG-norm en een hoge BREEAM-score voor uw gebouw. We komen graag met u in gesprek.

projectontwikkelaars

Nieuwsberichten

projectontwikkelaars

Het eerste uitgebreide koudenet in Nederland

De gebouwen op de Wilhelminapier in Rotterdam vormen een indrukwekkende skyline. Ook de manier waarop we omgaan met de temperatuur in deze gebouwen is indrukwekkend. Op warme dagen koelen deze gebouwen zich met water uit de Maas.
projectontwikkelaars

Warmte- en inspiratiebron voor duurzamer Rotterdam

Evenementenaccommodatie Ahoy wordt de groenste batterij van Rotterdam. Lees hoe Ahoy hand in hand met Eneco de energietransitie versnelt.

Zorgeloos bouwen

Voldoen aan de BENG-norm en wet- en regelgeving en tegelijkertijd uw klant optimaal comfort bieden. Het traject om tot de juiste oplossing te komen en dit te realiseren en exploiteren kunnen wij volledig voor u uit handen nemen.

De warmtetransitie

  • Warmte- en koudetoepassingen voor uw nieuwbouw
  • Maatwerk voor warmte- en koudelevering of opslag
  • Solar-oplossingen voor een nul op de meter van uw gebouw