Hoe bepaalt u uw inkoopstrategie?,

Klimaatneutraal in 2035

Heel Eneco zet alles op alles om in 2035 klimaatneutraal te zijn. Om zo ons steentje bij te dragen aan een leefbare aarde voor de volgende generaties. Hoe bereiken we dit? En welke maatregelen kun je als ondernemer nemen?

Samen tegen klimaatverandering

De komende jaren gaan we nog harder rennen dan we al van plan waren. Zo gaan we voor 100% groene stroom en schakelen we om naar duurzame warmte. We zorgen ervoor dat de energie die wij opwekken en je vervolgens verbruikt, niet bijdraagt aan klimaatverandering.

Groene stroom

Met 100% groene stroom voor al onze particuliere en klein zakelijke klanten zijn we al flink op weg. Eneco Consumenten levert aan al haar klanten alleen stroom uit hernieuwbare bronnen. We werken er hard aan om 100% groene stroom te leveren aan álle ondernemers in 2030. Wat betekent groene stroom? Wat zijn duurzame warmtebronnen? In de begrippenlijst vind je een antwoord op deze vragen én een uitleg van begrippen rond energie en duurzaamheid.

Omschakelen = maatwerk

Met zijn allen het roer in één keer omgooien gaat niet. Voor de ene ondernemer is het bovendien makkelijker om om te schakelen dan voor de ander. Klimaatneutraal ondernemen is maatwerk. We bekijken graag samen hoe we je het beste kunnen adviseren. Nieuwsgierig naar onze klimaatacties en routekaart?


Meer inspiratie

Eneco monteur op een windmolen

Klimaatneutraal: wat is dat?

Ontdek het hier
Moeder en dochter op de bank

Wat is duurzame energie? 5 vragen beantwoord

Lees hier de 5 antwoorden op de vragen
Hoe onze klimaatacties in een stroomversnelling raken dankzij elektrische auto’s

CO₂ compenseren? Gas erop!

Lees hier hoe