Doorgeven zakelijke meterstanden

Met een slimme meter is het doorgeven van meterstanden niet nodig. Tenzij de meter een storing heeft, dan ontvangt u digitaal een meterverzoek. We helpen u graag op weg.
Stap 3: gasmeteropstelling

Geef de meterstanden door

Uw meterstanden online doorgeven is zo gedaan. Houd uw opnamekenmerk bij de hand.

Stap voor stap de meterstanden doorgeven

U kunt de meterstanden online snel doorgeven. Op elke meter zit een teller die de stand laat zien. Per meter kan dat er net even anders uitzien.Wat voor meters hangen er in de kast van uw bedrijfspand?
Bekijk het energiemeteroverzicht.

U krijgt een seintje

Ongeveer twee weken voor de jaarafrekening krijgt u een e-mail met daarin een link naar onze website waar u de meterstanden in Mijn Eneco Zakelijk kunt invoeren. Daar ziet u meteen voor welke locaties u de meterstand moet doorgeven.

Waar we de zakelijke meterstanden voor gebruiken

Met de meterstanden berekenen we het energieverbruik van uw bedrijf. Zonder deze meterstanden berekenen wij uw zakelijk verbruik op basis van het energieverbruik van de afgelopen drie jaar. Op de jaarafrekening ziet u dan een door ons berekend verbruik. Het kan zijn dat die berekening niet klopt met het daadwerkelijke verbruik en u op een later moment moet bijbetalen. Dat voorkomt u door de meterstanden op tijd aan ons door te geven.
Vrouw kijkt naar telefoon

Komt u er niet uit?

Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoon of e-mail. We helpen u graag.