Lachende man

Klikservice

Met de online Klikservice van Eneco Zakelijk kunt u veilig en gemakkelijk zelf een kliktransactie uitvoeren. U heeft inzage in de actuele dagprijzen en prijsontwikkelingen per klikmarkt. In het transactieoverzicht houdt u altijd inzicht in hoeveel u heeft ingekocht.
Vraag de Klikservice aan

Online Klikservice

Voor toegang tot de Klikservice van Eneco Zakelijk kunt u contact opnemen met uw Accountmanager of u vult het aanvraagformulier in. U krijgt binnen 2 werkdagen toegang tot deze online service in Mijn Eneco Zakelijk.
Gemakkelijk en veilig een kliktransactie uitvoeren
Actueel inzage in de Endex en Eneco Klikmarkt
Overzicht van al uw kliktransacties
Direct een klikbevestiging per email

Gemakkelijk en veilig een kliktransactie uitvoeren

U heeft inzage in de actuele dagprijzen en prijsontwikkelingen per klikmarkt. U voert veilig een kliktransactie uit door middel van een authenticatie per telefoon.

Zo werkt het

 1. In de Online Klikservice ziet u uw actieve klikcontracten en de daarvoor geldende klikvoorwaarden. Wilt u een klik uitvoeren? Dan selecteert u het klikcontract waarvoor u volume wilt inkopen.
  Stap 2: selecteer het klikcontract
 2. Na het selecteren van het klikcontract worden de gecontracteerde klikmarkten getoond onder het tabblad ‘Klikmarkt prijsontwikkeling’. Hier kiest u of u op de prijzen van de ENDEX-markt of de Eneco-markt klikt.
  Bekijk de handelskalender
  Stap 2: selecteer de klikmarkt
 3. U geeft via het tabblad ‘Klikken’ aan welk percentage van het klikvolume u wilt vastzetten tegen de geselecteerde klikmarkt. Bij het invoeren van het klikpercentage wordt direct berekend hoeveel kWh en m3 dit betreft. Als u akkoord gaat met het volume dan kunt u de klik middels een verificatiecode op uw mobiel bevestigen.
  Stap 3: bepaal volume en bevestig de klik
 4. Uw zojuist uitgevoerde kliktransactie vindt u direct terug in het transactieoverzicht. Per mail ontvangt u ook standaard een bevestiging.
  Stap 4: bekijk uw kliktransacties

Bekijk ook

Vrouw met een tablet

Mijn Eneco Zakelijk

In Mijn Eneco Zakelijk heeft u de controle over alles wat met uw kosten en energieverbruik te maken heeft. Check uw facturen en contracten en zie precies uw verbruik.
Zakenman en vrouw met tablet en telefoon in hand

UurMatching

Met Eneco UurMatching helpen wij bedrijven omschakelen van 100% groene elektriciteit op jaarbasis naar 100% CO2-vrij elektriciteitsverbruik, elk uur van de dag.
Zakenman met tablet in hand

EnergieCoach

Door slimme duurzame maatregelen kunt u verduurzamen én besparen tegelijkertijd. Schakel ook om naar duurzamer en slimmer energieverbruik. De Eneco EnergieCoach helpt u hier graag bij.