Energie inkopen, hoe moet dat nu?

De energiemarkt maakt momenteel extreme ontwikkelingen door. Hoe gaat uw bedrijf daarmee om? Tijdens dit webinar praten onze experts u graag bij.
Webinar Eneco
Eneco webinar

De houvast die u zoekt

De coronacrisis, de klimaatcrisis en nu ook nog de oorlog in Oekraïne… Drie mondiale crises maken van de energiemarkt een ongekende rollercoaster. Wat in normale omstandigheden geldt als een defensieve inkoopstrategie kan vandaag totaal anders uitpakken. 

Dit webinar geeft u de houvast waar u naar zoekt. Angela van Heek gaat in gesprek met Wilko Schuijff en Ruben van den Berg. Samen beantwoorden ze de meest prangende vragen over het inkopen van energie en zoeken ze de interactie met u.

Antwoord op uw vragen

Thema’s die tijdens het webinar onder andere aan bod komen zijn: de hoge volatiliteit, oplopende risicopremies en de verwachtingen voor de energiemarkt. Wanneer is het verstandig om uw energieprijs vast te leggen en voor hoe lang? En hoe gaat het prijsniveau zich de komende tijd naar verwachting ontwikkelen?

Binnen een uur van toekomstverwachtingen naar handelingsperspectief vandaag. Schrijf u nu in, voor meer grip op inkoopstrategie voor energie voor 2022. 
Download whitepaper inkoopstrategie