Zakenman en vrouw met tablet en mobiele telefoon in hand

Bij Eneco zit u goed

Duurzame energie van iedereen. Dat is onze missie. En daar zetten we vaart achter: in 2035 willen wij dat onze eigen activiteiten én alle energie die wij leveren klimaatneutraal zijn. En ondertussen helpen wij zakelijk Nederland om te schakelen naar duurzame energie. Met slimme, duurzame en betaalbare producten en diensten. Samen met onze klanten streven we naar volledig 100% groen in 2030.

Deze vijf zekerheden heeft u bij Eneco

1. Proactief en deskundig advies over al uw energiezaken

Met onze koppositie in groene innovatie en onze brede expertise zijn wij uw ideale kennispartner en adviseur. Eneco biedt u het concrete handelingsperspectief om slim, snel en verantwoord om te schakelen – proactief en met een positieve businesscase.

Verbreed uw kennis en blijf op de hoogte via onze inspiratie-artikelen. Meld u aan voor de nieuwsbrief van Eneco Zakelijk.
Vrouw kijkt naar telefoon
Vrouw met een tablet

2. Voorsorteren en vooruitlopen op veranderende wet- en regelgeving

De energiewereld is in beweging, en dat geldt ook voor wet- en regelgeving, normen, richtlijnen en verplichtingen die hiermee samenhangen. Volgt u het nog? Eneco wel! Onze specialisten zitten dicht op het vuur, houden de ontwikkelingen scherp in de gaten en analyseren wat die voor u betekenen. Zodat wij u ruim op tijd kunnen informeren en adviseren over de meest geschikte maatregelen en mogelijkheden.

3. Een persoonlijke benadering, met grote kennis van wat er bij ú speelt

Bij Eneco heeft u een vaste accountmanager die weet welke vraagstukken bij u leven. Een betrokken professional die u makkelijk en direct kunt bereiken. En die u veel werk uit handen neemt: door met u mee te denken en u gericht te adviseren over mogelijke besparingen en verduurzamingsmaatregelen. Hij of zij brengt u in contact met experts in eigen huis en externe leveranciers als die u verder kunnen helpen. En wilt u bijvoorbeeld zekerheid over een vaste prijs voor meerdere jaren? Dat is mogelijk. U ontvangt een voorstel op maat, specifiek voor uw bedrijf.
Een man en een vrouw bij een elektrische laadpaal
Man tegen de wind in met windmolens op achtergrond

4. Standaard groene stroom voor alle Vaste Prijs-klanten – zonder meerkosten

Eneco was een van de eerste grote energiebedrijven die vol overtuiging inzette op een duurzame koers. Onze missie staat als een huis. Het is ons kompas en de basis voor al onze activiteiten. Zo leveren wij aan al onze middelgrote klanten met een Vaste Prijs standaard groene stroom. Zonder meerprijs. Wilt u nog een stap verder zetten, dan kan dat bijvoorbeeld met Hollandse Wind® met milieukeur, CO2-compensatie voor uw gasverbruik of Groen Gas.

5. Grip op uw energiekosten met het grootste gemak

Bij Eneco weten we: de meeste bedrijven willen zo min mogelijk omkijken naar hun energiezaken. Maar ze willen er wel grip op houden en besparingskansen verzilveren. Wij maken het u makkelijk. Bijvoorbeeld met Mijn Eneco Zakelijk. Hier heeft u inzage in uw verbruik en uw e-facturen, u beheert er eenvoudig al uw aansluitingen, en u kunt er uw meterstanden doorgeven en gegevens aanpassen. Waar en wanneer u maar wilt.
Een vrouw kijkt op haar tablet en op tafel staat een roze spaarvarken