Bij ons werken

Werken bij Eneco betekent met ongeveer 3.000 mensen samen werken aan onze missie: duurzame energie van iedereen. Samen met klanten en partners zijn we continu bezig met betaalbare producten, diensten en energieoplossingen die wonen, werken en leven slimmer, schoner en duurzamer maken. Wil je hier ook je bijdrage aan leveren? Kijk hieronder voor vacatures bij Eneco of één van onze andere merken.
Twee mannen aan het werk bij Eneco
Agro Energy logo

AgroEnergy

Wil jij werken bij dé energiepartner voor de glastuinbouw? Met een enthousiast team van 60 collega’s begeleidt AgroEnergy ruim 800 agrarische ondernemers naar de optimale energiestrategie.
Oxxio logo

Oxxio

Superslim en supervoordelig, dat is de merkbelofte van Oxxio. Zij biedt klanten altijd de beste prijs voor 100% Europese windstroom en gas. Met de innovatieve Oxxio app krijgen klanten inzicht in hun energieverbruik en regelen zij alle energiezaken gemakkelijk zelf via smartphone of tablet. Het is de ambitie van Oxxio om de eerste app-only energieleverancier van Nederland te worden. Wil jij, vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam, meewerken aan deze unieke ambitie?
Eneco logo

Eneco

Eneco zorgt met circa 3.000 mensen voor de dagelijkse energie van ruim 5 miljoen contracten bij consumenten en bedrijven. Als leider in de energiemarkt, ontwikkelt Eneco met klanten en partners betaalbare diensten en producten, zodat mensen moeiteloos kunnen meedoen in de energietransitie. Eneco helpt mensen met omschakelen naar slimme, schone en duurzame energie. Naast Nederland is Eneco actief in België, Duitsland, en het Verenigd Koninkrijk. Aan de slag bij Eneco in het hypermoderne en duurzame hoofdkantoor in Rotterdam?
WoonEnergie logo

WoonEnergie

Woonenergie werkt samen met 100 woningcorporaties en geeft advies aan 70.000 huurders. WoonEnergie is opgericht door een breed collectief van woningcorporaties die huurders bijstaat om hun energiekosten te verlagen. Hoe meer huurders meedoen, hoe verder de CO2-uitstoot omlaag gaat. Ook mee werken aan energiebesparing bij huurders?