Spoedaanvraag energie bedrijfspand

Bij een bedrijfsverhuizing komt veel kijken. Ook het regelen van energie. Ben je dit door alle drukte vergeten of komt de verhuizing eerder dan gepland? Zo heb je alsnog razendsnel stroom, gas of warmte op je nieuwe locatie.
Illustratie van een man met headset die een vrouw helpt

Snel energie nodig?

Je vraagt energie voor je bedrijfspand makkelijk online bij ons aan. Wij regelen het voor je.

Kijk of je bedrijfspand afgesloten is

Als je bedrijfspand nog niet afgesloten is, kunnen we met spoed een leveringscontract regelen en al binnen één dag energie leveren.

Is je energie al afgesloten? Dan moet je eerst een leveringscontract afsluiten en daarna meteen contact opnemen met de netbeheerder. Op www.mijnaansluiting.nl zie je welke netbeheerder jouw onderneming heeft.

Zijn de voorzieningen afgesloten?

Als je wilt weten of de energie in je bedrijfspand echt afgesloten is, kijk dan of er een zegel op de meter(s) zit. Zijn de meters niet verzegeld, dan is misschien alleen de aardlekschakelaar omgezet, of de gaskraan dichtgedraaid. Zet dan de schakelaar terug en/of draai de gaskraan open. Wacht na het opendraaien van de gaskraan ongeveer drie kwartier tot het gas weer druk heeft opgebouwd.

Opnieuw aansluiten. Zo werkt het.

Kom je als nieuwe gebruiker terecht in een bedrijfspand zonder werkende stroom- en/of gasaansluiting, dan kan de netbeheerder de voorzieningen weer aansluiten. Sluit eerst een leveringsovereenkomst met ons af (als je die nog niet had voor dit pand). Daarna kun je binnen 2 dagen een afspraak maken met de netbeheerder. Houd er rekening mee dat de netbeheerder kosten in rekening brengt voor de (her)aansluiting.

Wordt de energie van je onderneming bijna afgesloten?

Wij leveren binnen een werkdag stroom en gas als het moet. Jouw bedrijf komt dus niet zonder energie te zitten. Heb je een brief van de netbeheerder over de afsluiting gekregen, dan zorgen wij ervoor dat je toch energie krijgt. Neem hiervoor telefonisch met ons op.

Veelgestelde vragen

Man met telefoon vrouw met tablet kijkend naar scherm

Kom je er niet uit?

Vind je niet wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via

  • E-mail
  • Eneco digitale assistent
  • Telefoon

We helpen je graag.