Zo werkt Elektrisch Laden voor je bedrijf
Heb jij als zzp’er of mkb’er een elektrische auto mét een eigen laadpunt? Misschien overweeg je of het handig is meer laadpunten te nemen. Of heb je vragen over de installatie of over de manier van opladen. Wat gebeurt er als je bedrijf gaat verhuizen? Verhuist het laadpunt dan mee? En hoe zit het met belastingvoordeel? Op deze pagina beantwoorden we je zakelijke vragen over Elektrisch Laden.Wat is Elektrisch Laden?
Met Eneco Elektrisch Laden krijg je een eigen laadpunt voor de deur van je bedrijf. Of een paar laadpunten! Daarmee kun je auto‘s voor de deur opladen. Opladen kan ook bij andere Eneco-laadpunten, als je onderweg bent. Eneco levert gegarandeerd stroom uit hernieuwbare bronnen. Omdat de stroom volledig is opgewekt door wind- en zonneparken, heb je 100% groene stroom en 0% CO₂-uitstoot. Echt iets voor ondernemers die duurzaam denken.Hoe werkt Elektrisch Laden?
Je kiest een of meer laadpunten voor je bedrijf. Er zijn verschillende soorten: aan de wand of op een paal, met enkel of een dubbel laadpunt en met laag of hoog vermogen. Vervolgens bepaal je of je de Eneco-monteur de hele installatie of alleen de afmontage van je laadpunt wilt laten doen. Je kunt namelijk ook een eigen installateur het voorwerk of de volledige installatie laten verzorgen. Als zzp’er, midden- of kleinbedrijf kun je tot zes laadpunten laten installeren. De kosten voor de installatie zijn afhankelijk van het aantal laadpunten. Maar ook van hoe ver we eventueel moeten graven voor de installatie. Als je een offerte aanvraagt, zie je precies hoeveel het kost.Na de installatie kunnen ook anderen met een Eneco-laadpas je laadpunt gebruiken. Medewerkers van je eigen bedrijf bijvoorbeeld, als je daar toestemming voor geeft. Maar ook anderen. In dat laatste geval sturen we de rekening voor het laden direct naar de kaarthouder.