Creditnota

Heb je zakelijk minder energie verbruikt dan waarvoor je hebt betaald, dan krijg je geld terug. Je maandelijkse termijnbedrag is een voorschot op je energierekening. Bij het maken van de jaarnota of eindnota zien we of je te veel hebt voorgeschoten. En dan krijg je van ons een creditnota.
Illustratie van een man achter de laptop 2

Pas je termijnbedrag aan

Wil je je termijnbedrag aanpassen? Je regelt het gemakkelijk en snel online.

Verrekenen creditbedrag

Heb je een betalingsregeling of openstaande rekening bij ons? Dan worden die eerst afgehaald van het bedrag dat je van ons terugkrijgt. Blijft er na deze verrekening nog een bedrag over, dan krijg je dat binnen 14 dagen op je rekening gestort.

Lager termijnbedrag

Je hebt geld van ons teruggekregen omdat het verbruik van je bedrijf lager is dan we hadden berekend. Om te voorkomen dat het vaker gebeurt, passen we je termijnbedrag naar beneden aan op basis van de nieuwe gegevens. Bij het herberekenen van je termijnbedrag kijken we naar je verbruik en de actuele (overheids-) tarieven.

Het zekere voor het onzekere nemen en je termijnbedrag instellen op de hoogte die jou goed lijkt? In Mijn Eneco pas je het termijnbedrag voor je bedrijf in een paar minuten aan.

Veelgestelde vragen

Man met telefoon vrouw met tablet kijkend naar scherm

Kom je er niet uit?

Vind je niet wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via

  • E-mail
  • Eneco digitale assistent
  • Telefoon

We helpen je graag.