Windpark Autena Vianen

Groene stroom van Wind op eigen terrein

Veel bedrijven willen graag duurzamer ondernemen, maar wél op een manier die het nodige extra voordeel oplevert. Daarom hebben we Wind op eigen terrein ontwikkeld: windenergie van uw eigen grond.
Maak een afspraak

Investeren in een duurzame toekomst

Eneco helpt u om te ondernemen op windenergie. Zo brengen we samen onze uitstoot naar beneden. Een windmolen op land kan net zoveel energie opwekken als 30.000 zonnepanelen. De opgewekte energie kan direct geleverd worden (achter de meter). Zo bespaart u op uw energiekosten en wekt u heel kosteneffectief duurzame energie op. Onze specialisten inventariseren graag of eigen opwek interessant is voor uw onderneming.
Minder CO₂
Duurzaam ondernemen
Energie van eigen grond
Samen voor een gezond milieu
Windpark Slufterdam

Ondernemen op windenergie

Het zelf opwekken van energie kan erg aantrekkelijk zijn, dankzij fiscale voordelen en een scherpe prijs voor de opgewekte elektriciteit. En u bent direct in het bezit van de GvO (Garantie van Oorsprong). Bij de ontwikkeling van windmolens op eigen terrein komt veel kijken. Analyse van de locatie, actieve omgevingsparticipatie, aanvragen van vergunningen en subsidies, netaansluiting, financiering, realisatie en beheer. Een lang proces dat meerdere jaren in beslag neemt. Wij helpen u hier graag bij en verzorgen dit hele traject voor u.

Profiteer van uw eigen wind

Onuitputtelijk, duurzaam en van eigen bodem; zo helpt u mee aan meer duurzame energie in Nederland. Weten of Wind op eigen terrein ook voor uw bedrijf geschikt is? Neem contact op om een eerste quick scan uit te laten voeren.

Wind op eigen terrein

  • Direct dalende energiekosten
  • Energie uit 100% windkracht van eigen bodem
  • Zichtbaar duurzamer ondernemen