Nieuwe zakelijke contracten 100% groene stroom

We willen de aarde leefbaar doorgeven aan volgende generaties en daarom moeten we nu in actie komen tegen verdere opwarming van de aarde. Dat kan alleen als we samen sneller verduurzamen.
Betalingsregeling

Klimaatneutraal 2035

We zetten vol in op innovatie om iedereen die wil en kan mee te nemen in de energietransitie. Daarom zal Eneco per 8 augustus 2022 geen grijze stroom meer aanbieden aan nieuwe klanten en huidige klanten die verlengen. Samen met onze klanten sneller klimaatneutraal in 2035.

Dick Velings, directeur Eneco Zakelijk: “Dit is een grote en impactvolle stap op weg naar een duurzame toekomst. Het is niet alleen noodzakelijk om deze stap te zetten, wij geloven ook dat de zakelijke energiemarkt er aan toe is om de energietransitie te versnellen door afscheid te nemen van grijze stroom. Zoals ook in onze nieuwe reclamespot te zien is: wij verwelkomen bedrijven die samen met Eneco voor duurzaam gaan”.

Op deze pagina leest u meer over ons statement en vind u de veelgestelde vragen en antwoorden.

Bent u momenteel zakelijke klant bij Eneco en neemt u grijze stroom af?

We blijven u grijze stroom leveren totdat uw huidige contract afloopt. U kunt na afloop van uw huidige contract alleen een nieuw contract afsluiten voor groene stroom.

Bekijk hier eenvoudig welke producten u bij ons heeft en bekijk de einddatum.


Veelgestelde vragen

Vrouw kijkt naar telefoon

Komt u er niet uit?

Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoon of e-mail. We helpen u graag.