Ecostroom

Groen Geregeld communicatiepakket

Bedrijven die zichtbaar duurzamer ondernemen zijn succesvoller in het aantrekken en binden van klanten, blijkt uit onderzoek. Schakel om naar Eneco HollandseWind® of -Zon en ontvang het Groen Geregeld communicatiepakket. Zo wordt uw duurzame inzet opgemerkt door uw klanten.
Meer informatie

Aantoonbaar duurzaam

Met het communicatiepakket en bijbehorende certificaat maakt u uw duurzame inzet op een heldere en betrouwbare manier inzichtelijk.
SMK gecertificeerd
Positief imago effect
Eenvoudig te personaliseren

Wat kunt u verwachten?

Schakel om naar Eneco HollandseWind® en Eneco HollandseZon® en ontvang het Groen Geregeld communicatiepakket. Het pakket bevat communicatiemiddelen voor op kantoor, uw website, uw e-mail en social media. U kunt de materialen gemakkelijk personaliseren.
Hoe werkt het pakket?

Ook een Groen Geregeld pakket ontvangen?

Schakel om naar Eneco HollandseWind® of -Zon. Speciaal voor onze zakelijke klanten zijn onze elektriciteitsproducten met Nederlandse bron gecertificeerd met het Milieukeur van SMK.

Deze bedrijven gingen u voor

Schouten

Schouten gaat voor duurzaam met groene stroom

Lees verder over de duurzaamheid bij Schouten
Dura Vermeer kantoor

Dura Vermeer bouwt duurzaam met Eneco HollandseWind®

Bekijk hoe Dura Vermeer duurzaam bouwt

#GroenGeregeld

Met de kant-en-klare social media posts deelt u eenvoudig met uw stakeholders dat u het Groen Geregeld heeft. Deze ondernemers inspireren u graag.

Scherp Verpakkingen

'Ook in 2022 hebben wij een contract met Eneco afgesloten. Zo besparen we dit jaar wederom 17.302 kg CO2. Evenveel als wat 786 bomen in een jaar tijd aan CO2 opnemen. Daar krijgen we energie van!'

#GroenGeregeld #duurzaamondernemen

Bruil

'Ook in 2022 maken wij weer gebruik van 100% groene elektriciteit, opgewekt in Nederland. Zo dragen we bij aan een duurzamer Nederland en de verduurzaming van de bouwbranche.💚 Bekijk op onze website welke andere initiatieven wij nemen om te bouwen met fossielvrije energie!'

#bruil #missie #duurzaam #energietransitie #groengeregeld