Als onderneming overstappen naar Eneco

Als je met je onderneming overstapt naar Eneco, nemen wij je werk uit handen. Wat doen we allemaal voor je?
Illustratie van een man met headset die een vrouw helpt

Stap over naar Eneco

Benieuwd of Eneco voordeliger is?

De stappen

 1. Contract aangevraagd
  Welkom! De bevestigingsmail heb je binnen 24 uur.

 2. Eneco gaat aan het werk
  We gaan voor je aan de slag om je overstap naar Eneco in orde te maken. Dit kan even duren. Je hoeft niet het contract bij je vorige energieleverancier op te zeggen, dat regelen wij voor je.

 3. Meterstanden doorgeven
  Je geeft de beginstand van je meters door. Hiervoor sturen wij een verzoek per mail of op het postadres. Zo weten wij precies hoe het zit en jij betaalt alleen voor de energie die je gebruikt. Bij een slimme meter hoef je dit natuurlijk niet te doen.

 4. Start levering
  Twee dagen later krijg je energie van Eneco. Tot wij beginnen met leveren van energie, krijg je gewoon nog energie van je vorige energieleverancier.

 5. Overzicht
  Twee dagen na het begin van onze energielevering aan je bedrijf krijg je van ons een e-mail met een overzicht van je gegevens, je contract, en een bevestiging van het termijnbedrag. Vanaf dit moment kun je Mijn Eneco gebruiken. Pas daar, als je dat wilt, je termijnbedrag aan.

Overstap annuleren

Heb je onlangs een zakelijk contract met Eneco afgesloten en wil je het toch annuleren? Dat vinden we jammer, maar het kan, als het in de voorwaarden van je contract vermeld staat en als je het binnen 14 dagen na de contractbevestiging aan ons doorgeeft. In de voorwaarden staat ook hoe je annuleert.

Veelgestelde vragen

Man met telefoon vrouw met tablet kijkend naar scherm

Kom je er niet uit?

Vind je niet wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via

 • E-mail
 • Eneco digitale assistent
 • Telefoon

We helpen je graag.