Hulp nodig op deze pagina?arrow up

Let op

Wij bieden momenteel alleen onderhoudsabonnementen aan. Een offerte aanvragen voor een cv-ketel is nu niet mogelijk.

Bekijk abonnementen

Toon® van Eneco

Intelligent, handig en stijlvol. Dat is Toon®. Toon is véél meer dan een gewone thermostaat. Intelligente en handige functies zorgen ervoor dat je altijd en overal inzicht hebt in verbruik en kosten. Zo heb jij de regie over je energie. Zo’n stijlvolle thermostaat wil toch iedereen in huis hebben? Naast Toon heb je de keuze uit ons thermostatenassortiment.

Onderhoudsabonnementen

Met een onderhoudsabonnement van Eneco blijft je cv-ketel in topconditie. Door je ketel jaarlijks te onderhouden, komen storingen minder voor, gaat je ketel langer mee en blijft hij zuinig werken. Je hebt al een onderhoudsabonnement voor € 5,95 per maand. Zo ben je voor een klein bedrag verzekerd van periodieke inspectie, onderhoud en storingshulp. 

Onderhoudsabonnementen

Stroom en gas bij Eneco

Eneco kiest voor 100% duurzaam. Door duurzame investeringen stimuleren wij de overgang van fossiele naar een volledig duurzame energievoorziening. Je ontvangt bij Eneco altijd 100% groene stroom. Wij laten je graag zien dat een combinatie van voordeel en duurzaam mogelijk is. Een energiecontract afsluiten regel je snel en eenvoudig. Heb je al een contract bij een andere energieleverancier? Geen probleem! Wij regelen met onze gratis OverstapService je overstap naar Eneco. Twijfel je nog over het energieproduct dat het beste bij je situatie en wensen past? Vergelijk dan gemakkelijk onze energieproducten op duurzaamheid.

Hulp van onze experts

Je belt naar:

088 89 55 000

Eneco Postcard

Advies bij de keuze van een product of abonnement

Verstuur een vraag, klacht of opmerking direct aan de juiste expert via ons mailformulier

Vraag stellen