Hulp nodig op deze pagina?arrow up

Zekerheid met een onderhoudsabonnement

  • Voor 15.00 uur gebeld, dezelfde dag geholpen
  • Nooit meer een onderhoudsbeurt vergeten
  • Extra zekerheid vanaf € 5,95 per maand

Bekijk aanbod

De juiste cv-ketel voor je huis kiezen

Ieder huis heeft een andere cv-ketel nodig om het comfortabel warm te maken. Het type huis, het aantal m2, het aantal personen en de mate van isolatie bepalen hoofdzakelijk welke cv-ketel het beste bij jouw woonsituatie past.

  • Jouw huis
  • Isolatie
  • cv-ketel

Vul het voor jou passende profiel in.

Ik woon in een en de oppervlakte is Ik woon hier met en ik heb vloerverwarming

Huren of kopen?

Wil je huren? Je hebt dan geen grote uitgave in een keer, maar een vast bedrag per maand. Bij het huurbedrag is een onderhoudsabonnement inbegrepen. Kies je ervoor om te kopen? Je hebt eenmalige kosten en bent eigenaar van de cv-ketel. Je schaft het onderhoudsabonnement los aan.

Prijzen?

Je koopt al een cv-ketel vanaf € 1.499 inclusief installatie en btw. Voor slechts
€ 5,95 per maand extra ben je geheel ontzorgd met een onderhoudsabonnement. Besluit je een ketel te kopen, dan maken wij voor jou een offerte op maat. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Liever huren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je huurt al een cv-ketel vanaf € 30,79 per maand. 

Bekijk onze cv-ketels

Toon® van Eneco

Intelligent, handig en stijlvol. Dat is Toon®. Toon is véél meer dan een gewone thermostaat. Intelligente en handige functies zorgen ervoor dat je altijd en overal inzicht hebt in verbruik en kosten. Zo heb jij de regie over je energie. Zo’n stijlvolle thermostaat wil toch iedereen in huis hebben? Naast Toon heb je de keuze uit ons thermostatenassortiment.

Onderhoudsabonnementen

Met een onderhoudsabonnement van Eneco blijft je cv-ketel in topconditie. Door je ketel jaarlijks te onderhouden, komen storingen minder voor, gaat je ketel langer mee en blijft hij zuinig werken. Je hebt al een onderhoudsabonnement voor € 5,95 per maand. Zo ben je voor een klein bedrag verzekerd van periodieke inspectie, onderhoud en storingshulp. 

Onderhoudsabonnementen

Stroom en gas bij Eneco

Eneco kiest voor 100% duurzaam. Door duurzame investeringen stimuleren wij de overgang van fossiele naar een volledig duurzame energievoorziening. Je ontvangt bij Eneco altijd 100% groene stroom. Wij laten je graag zien dat een combinatie van voordeel en duurzaam mogelijk is. Een energiecontract afsluiten regel je snel en eenvoudig. Heb je al een contract bij een andere energieleverancier? Geen probleem! Wij regelen met onze gratis OverstapService je overstap naar Eneco. Twijfel je nog over het energieproduct dat het beste bij je situatie en wensen past? Vergelijk dan gemakkelijk onze energieproducten op duurzaamheid.

Hulp van onze experts

Je belt naar:

088 89 55 000

Eneco Postcard

Advies bij de keuze van een product of abonnement

Verstuur een vraag, klacht of opmerking direct aan de juiste expert via ons mailformulier

Vraag stellen