Hulp nodig op deze pagina?arrow up

De juiste cv-ketel voor uw huis kiezen

Ieder huis heeft een andere cv-ketel nodig om het comfortabel warm te maken. Het type huis, het aantal m2, het aantal personen en de mate van isolatie bepalen hoofdzakelijk welke cv-ketel het beste bij uw woonsituatie past.

  • Uw huis
  • Isolatie
  • cv-ketel

Vul het voor u passende profiel in.

Ik woon in een en de oppervlakte is Ik woon hier met en ik heb vloerverwarming

Huren of kopen?

Wilt u huren? U heeft dan geen grote uitgave in een keer, maar een vast bedrag per maand. Bij het huurbedrag is een onderhoudsabonnement inbegrepen. Kiest u ervoor om te kopen? U heeft eenmalige kosten en bent eigenaar van de cv-ketel. U schaft het onderhoudsabonnement los aan.

Prijzen?

U koopt al een cv-ketel vanaf € 1.499 inclusief installatie en btw. Voor slechts
€ 5,95 per maand extra bent u geheel ontzorgd met een onderhoudsabonnement. Besluit u een ketel te kopen, dan maken wij voor u een offerte op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Liever huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. U huurt al een cv-ketel vanaf € 30,79 per maand. 

Bekijk onze cv-ketels

Toon® van Eneco

Intelligent, handig en stijlvol. Dat is Toon®. Toon is véél meer dan een gewone thermostaat. Intelligente en handige functies zorgen ervoor dat je altijd en overal inzicht hebt in verbruik en kosten. Zo heb jij de regie over je energie. Zo’n stijlvolle thermostaat wil toch iedereen in huis hebben? Naast Toon heeft u de keuze uit ons thermostaten assortiment.

Onderhoudsabonnementen

Met een onderhoudsabonnement van Eneco blijft uw cv-ketel in topconditie. Door uw ketel jaarlijks te onderhouden komen storingen minder voor, gaat uw ketel langer mee en blijft hij zuinig werken. U heeft al een onderhoudsabonnement voor € 5,95 per maand. Zo bent u voor een klein bedrag verzekerd van periodieke inspectie, onderhoud en storingshulp. 

Onderhoudsabonnementen

Stroom en gas bij Eneco

Eneco kiest voor 100% duurzaam. Door duurzame investeringen stimuleren wij de overgang van fossiele naar een volledig duurzame energievoorziening. U ontvangt bij Eneco altijd 100% groene stroom. Wij laten u graag zien dat een combinatie van voordeel en duurzaam mogelijk is. Een energiecontract afsluiten regelt u snel en eenvoudig. Heeft u al een contract bij een andere energieleverancier? Geen probleem! Wij regelen met onze gratis OverstapService uw overstap naar Eneco. Twijfelt u nog over het energieproduct dat het beste bij uw situatie en wensen past? Vergelijk dan gemakkelijk onze energieproducten op duurzaamheid.

Doe de postcodecheck

Mijn postcode is

Hulp van onze experts

U belt naar:

088 89 55 000

Eneco Postcard

Advies bij de keuze van een product of abonnement

Verstuur een vraag, klacht of opmerking direct aan de juiste expert via ons mailformulier

Vraag stellen