'De Flexibiliteit gaf de doorslag'

Warmtebedrijf Ennatuurlijk gaat voor lokaal opgewekte warmte, koude en elektriciteit. Onze samenwerking begon met een simpele vraag naar gas voor hun warmtecentrales. Na de eerste gesprekken werd duidelijk dat we elkaar veel meer te bieden hebben. Bovendien zijn zij net zo gepassioneerd over duurzame energie als wij.

Lees het verhaal van Sonny en Nicky

Leven van en met de zon

Blog: Zonsverduistering

Komende vrijdag neemt de zonsverduistering rond half 11 ’s ochtends in Nederland meer dan 80% van het zonlicht weg. Of deze zonsverduistering van significante invloed is op het gedrag van stroomafnemers is nog maar de vraag, maar slimme klanten gaan nu al bewust om met hun stroombehoefte door stroom te gebruiken wanneer die duurzaam is opgewekt.

Mark Belloni, directeur Eneco Energy Trade

Lees zijn hele blog


Slimste automobilist van Nederland

Henk Kippersluis laadt zijn Tesla als de stroomprijs het gunstigst is. Hij gebruikt hiervoor Eneco SlimLaden™, een nieuwe app die én de laadsnelheid van zijn Tesla aanstuurt én continu de beschikking heeft over de actuele prijzen van windenergie. Eneco start hiermee de eerste pilot op dit gebied in Nederland.

Lees verder

Wat hebben we allemaal gedaan in 2014?

Publicatie jaarverslag Eneco Groep over 2014

Eerder deze week presenteerde Eneco Groep (Eneco, Stedin, Joulz, Ecofys) haar resultaten over 2014. Vandaag volgt de publicatie van ons officiële jaarverslag. Hierin geven we een uitgebreid overzicht van onze prestaties op het gebied van onder meer financiën, klanten, veiligheid en duurzaamheid. Ook lichten we de verschillende activiteiten van Eneco Groep toe en geven inzicht in belangrijke ontwikkelingen in de energiebranche.

Naar het jaarverslag

Financieel

Benieuwd naar de financiële prestaties van Eneco, of naar ons laatste jaarverslag?

Lees meer

Nieuws en media

In onze newsroom vindt u de persberichten en het laatste nieuws van Eneco.

Naar de newsroom

Contact

Heeft u een vraag aan Eneco of wilt u iets doorgeven? Neem dan contact op.

Naar de contactpagina

Zoek een project bij u in de buurt

Eneco werkt er hard aan om duurzame energie voor iedereen mogelijk te maken.
Kijk of we ook al bij u in de buurt duurzame energie opwekken.

Windenergie

Windpark Luchterduinen in het kort - infographic Eneco