Altijd standaard 100% groene stroom

En dat noemen we bij Eneco: EcoStroom. U hoeft zelf niets te doen om 100% EcoStroom te krijgen, dat hebben wij voor u geregeld. EcoStroom van Eneco wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen zoals water, wind, zon of biomassa. Eneco is daarmee de eerste grote energieleverancier van Nederland die u als particuliere of kleinzakelijke klant volledig van groene stroom voorziet. Zo gaan we samen met u voor duurzaam.

HollandseWind

Daarnaast kunt u kiezen voor HollandseWind van Eneco. Dat is windenergie met een jaarlijkse windkrachtkorting. Hoe harder het waait, hoe hoger uw korting. Zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Zo kan uw voordeel wel oplopen tot € 108 in 3 jaar. Bovendien kiest u met HollandseWind voor een scherpe vaste prijs voor schone energie, volledig opgewekt in Nederlandse windparken.

Waar komt uw groene stroom vandaan?

Het stroometiket geeft u in direct inzicht uit welke duurzame energiebronnen uw stroom wordt gehaald en in welke verhouding, de brandstofmix. De gegevens over de herkomst van de elektriciteit worden gecontroleerd door de overheid via de ACM (Autoriteit Consument & Markt). U weet dus zeker dat voor de duurzame energie die u van Eneco krijgt, geen fossiele brandstoffen worden gebruikt.

Eneco draagt zorg voor de levering van Energie naar de particulier of kleinzakelijke klant. U kunt hieronder zien dat we deze klanten 100% groene stroom leveren. Dit is stroom opgewekt uit duurzame energiebronnen zoals water, wind, zon of biomassa. Eneco is daarmee de eerste grote energieleverancier die u volledig van groene stroom voorziet. Zo gaan we samen met u voor duurzaam.

Stroometiket Eneco 2014

De gevolgen van Ecostroom, Windstroom en Eneco Consumenten voor het milieu zijn 0 gram CO2-uitstoot en 0 gram radioactief afval per kWh. Voor Eneco Holding zijn de gevolgen van stroom voor het milieu: 141 gram CO2-uitstoot en 0,00001 gram radioactief afval per kWh.

Eneco Consumenten levert alleen stroom uit hernieuwbare energiebronnen aan particulieren. De stroom die Eneco Holding levert uit niet hernieuwbare bronnen is voor groot-zakelijke klanten.

Of neem contact op

Eneco Phone

Bellen

0900 - 0201 

(€ 0,45 per gesprek + uw gebruikelijke belkosten), bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur. 

De afgelopen week was de wachttijd gemiddeld 2 minuten. Bekijk antwoorden op de meest gestelde vragen over uw termijnbedrag, de jaarnota en het doorgeven van meterstanden.