Uw vaste contactpersoon

  • Is direct bereikbaar (van 08.00 tot 21.00 uur)
  • Kent uw bedrijf en uw branche
  • Helpt u bij al uw energievraagstukken

Persoonlijk contact bij Eneco Zakelijk

Bij Eneco Zakelijk heeft iedere ondernemer een vaste contactpersoon. Deze kent uw bedrijf en is thuis in uw branche. Dat is prettig. Een winkelier stelt immers andere eisen dan een aannemer of een restaurateur.

Onze vaste contactpersonen draaien ook regelmatig een dagje mee met klanten. Zo doen ze nieuwe inzichten op en kunnen ze de beste adviezen, ondersteuning, service en tips geven.

Wat zeggen onze klanten:

Bas Veerman, bedrijfsleider Wegschap Tunnel Dordtse Kil, 40 jaar klant bij Eneco

Ik vind het belangrijk dat je je leveranciers persoonlijk kent en vice versa. Zakendoen heeft alles te maken met vertrouwen. Onze vaste contactpersoon bij Eneco neemt de tijd om eventuele onduidelijkheden in het contract uit te leggen. Ook denkt hij met ons mee en is hij bereikbaar voor tussentijdse vragen. En aan het einde van de looptijd neemt hij altijd even contact met ons op om te vragen of we tevreden zijn en de samenwerking voort willen zetten. Inmiddels zijn we al 40 jaar tot volle tevredenheid klant bij Eneco.


Bas Veerman, bedrijfsleider Wegschap Tunnel Dordtse Kil

Maak kennis met onze vaste contactpersonen

Sophie

“Ondernemers helpen in hun energievraagstuk. Daar krijg ik energie van.”

Steven

Steven

“Samen kijken waar er kansen liggen voor uw bedrijf, daar help ik graag bij.”

Ellen

Ellen

“Net dat stapje extra doen om een glimlach op uw gezicht te brengen, daar doe ik het voor.”

Praktische tips van uw vaste contactpersoon

Uw vaste contactpersoon wijst u pro-actief op interessante voordelen en manieren om slimmer om te gaan met energie. Hiervoor werkt hij ook nauw samen met allerlei experts. Zoals bijvoorbeeld de Eneco BespaarExpert, die precies kan vertellen wat binnen uw bedrijf het besparingspotentieel is, welke investeringen nodig zijn en hoe snel die worden terugverdiend.

Hieronder vindt u alvast drie tips direct uit de praktijk van de vaste contactpersoon. Wilt u een specifiek advies voor uw bedrijf? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon.

Klimaatbeheersing in de keuken

Stap over op LED-verlichting

Wist u dat u met LED-lampen tot wel 80% kunt besparen op uw verlichting? En dat met een terugverdientijd van slechts 1 à 2 jaar. Uw vaste contactpersoon bij Eneco kan u precies uitleggen wat dit voor uw bedrijf kan opleveren.

Eneco MKB Toon® thermostaat

Inzicht in verbruik

Wilt u meer grip op uw energiekosten? Vraag uw vaste contactpersoon naar Toon®, de intelligente thermostaat van Eneco, voor realtime inzicht in uw verbruik.

Meer over Toon

Kantoorpand

Slim besparen

Uw vaste contactpersoon denkt met u mee, ook als het om besparen gaat. Om uw energieverbruik te verlagen kan bijvoorbeeld het inschakelen van een Eneco BespaarExpert een slimme keuze zijn.

Meer over Bespaarexpert

Ook een vaste contactpersoon?

Wilt u ook een vaste contactpersoon bij Eneco? Neem contact met ons op en één van onze vaste contactpersonen stelt zich graag persoonlijk aan u voor.

mailen met eneco 

Of bel ons op 010 - 890 6988, op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur.