Energieprijzen vergelijken

 • Dubbelcheck of u nog goed zit
 • Vergelijk energieprijzen op basis van uw verbruik
 • Uw partner in zakelijke energie

Ga naar:

Heeft u een aanbieding ontvangen van een andere energieleverancier? En twijfelt u daardoor of u nog wel het juiste energiecontract hebt? Dat begrijpen we. Niemand wil immers teveel betalen. Wanneer u contact met ons opneemt, vergelijken we samen het aanbod dat u heeft ontvangen met uw huidige verbruik en energiecontract. En als het mogelijk is, doen we u ook een passend aanbod. Zo kunt u weloverwogen een beslissing nemen.

Eneco als energiepartner

Een energieleverancier kan, naast het leveren van stroom en/of gas, nog veel meer betekenen voor uw bedrijfsvoering. Eneco is een innovatieve partner voor al uw zakelijke energie.

 • Iedere ondernemer heeft een vaste contactpersoon met een gedegen kennis van de branche.
 • Samen met u zoeken we naar duurzame oplossingen voor uw energievraagstukken.
 • We geven tips en advies hoe u het beste energie kunt besparen in uw bedrijfsvoering.
 • Wilt u eens een goed gesprek over wat Eneco nog meer voor uw bedrijf kan betekenen? Laat het ons weten. We helpen u graag verder.

Klanten aan het woord

Eneco Dubbelcheck Klant aan het woord

“Het aanbod dat ik kreeg, leek veel goedkoper dan mijn huidige contract. Maar na éen telefoontje bleek de aanbieding minder aantrekkelijk dan ik dacht.”

Eneco Dubbelcheck Klant aan het woord

“Ik kreeg een goed aanbod. En ik vond het een aangename verrassing dat Eneco standaard groene stroom levert. Zonder dat ik daarvoor extra bij hoef te betalen.”

Eneco Dubbelcheck Klant aan het woord

“Ik had mij ingeschreven voor een energieveiling, maar is dit wel een beter aanbod? Ze vertelden mij precies hoe ik het aanbod moest vergelijken met mijn huidige tarieven en waar ik op moest letten.”

Veelgestelde vragen

over de Eneco Dubbelcheck
 • Mijn bedrijf heeft een aanbod ontvangen dat goedkoper lijkt. Maar is dat wel echt zo?

  Een goede tip: kijk altijd goed of de aanbieding is gebaseerd op uw werkelijke verbruik of op een gemiddelde. Eneco toetst samen met u het aanbod aan de hand van uw persoonlijke situatie. Zo weet u zeker of een ander aanbod wel of niet goedkoper is. Bel ons daarom voor de Eneco Dubbelcheck.

 • Waar moet ik op letten bij het vergelijken van verschillende energieaanbiedingen?

  Wanneer er sprake is van een korting, bedenk dan dat deze alleen mag worden berekend op uw verbruiks- of leveringstarief. Dit is meestal zo'n 45% van uw rekening. Daarnaast is het belangrijk dat u precies weet hoe lang de korting geldig is. Andere punten waar u op moet letten:

  • Verbruik: is de aanbieding gebaseerd op uw werkelijke energieverbruik of op een gemiddeld verbruik? 
  • Vastrecht: is het vastrecht per maand hoger of lager dan bij uw huidige energieproduct? 
  • Servicekosten: worden deze extra berekend? Bijvoorbeeld bij verhuizen of een correctienota? 
  • Contractduur: staat het verbruikstarief voor de duur van de aanbieding vast? Of kan deze door de leverancier aangepast worden? Hoe lang loopt het contract? 
  • Opzeggen: zijn er kosten verbonden aan het opzeggen van het contract? 
  • Termijnbedrag: waarop wordt uw voorschotbedrag gebaseerd? Bij een te laag bedrag bestaat de kans dat u moet bijbetalen bij de jaarrekening.
 • Ik heb een energie-aanbod ontvangen, maar ik weet niet zeker of dit ook groene stroom is? 

  Wanneer u een energieaanbod krijgt, is het goed om u af te vragen uit welke energiebronnen deze stroom is samengesteld. Bij Eneco zorgen we voor zoveel mogelijk groene stroom. Zo krijgt het grootste deel van onze klanten standaard 100% groene stroom.

  Standaard 100% groene stroom
  Dit noemen we bij Eneco: EcoStroom. U hoeft zelf niets te doen om 100% EcoStroom te krijgen, dat hebben wij voor u geregeld. EcoStroom van Eneco wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen zoals water, wind, zon of biomassa. Eneco is daarmee de eerste grote energieleverancier van Nederland die u als particuliere of kleinzakelijke klant volledig van groene stroom voorziet. Zo gaan we samen met u voor duurzaam.

  Wilt u zeker weten of de aanbieding bestaat uit 100% groene stroom én of u niet teveel betaalt? In een persoonlijk adviesgesprek bekijken we samen met u de aanbieding. Zo maakt u een weloverwogen beslissing. Bel 010 - 890 6988 voor de DubbelCheck.

 • U heeft zich ingeschreven voor een energieveiling, is dit de beste aanbieding? 

  Heeft u zich ingeschreven voor één van de vele energieveilingen? En wilt u weten hoe u het aanbod moet vergelijken met uw huidige tarieven? Wij helpen u graag met de volgende vragen:

  • Krijgt u werkelijk korting?
  • Weet u of u volgend jaar weer zo’n scherpe prijs krijgt? 
  • Moet u een boete betalen als u vertrekt bij uw huidige energieleverancier? 
  • Wordt er ook gekeken naar kwaliteit van dienstverlening? 

  Tijdens de Eneco DubbelCheck leggen we het actieaanbod graag naast uw huidige contract en toetsen dit aan uw persoonlijke situatie.
 • Ik wil zakelijk energie besparen, maar wie kan mij hierbij helpen? 

  Wilt u bewuster omgaan met energie en zo uw energiekosten verlagen? Uw vaste contactpersoon bij Eneco staat voor u klaar. Samen kunnen we, op basis van uw situatie, kijken naar kansen om op energiekosten te besparen. Met een persoonlijk besparingsadvies, energiebesparende producten of isolatie- of dubbel glas kunnen we u verder helpen.

  Bel ons voor de Eneco DubbelCheck, of laat u terugbellen. In een persoonlijk adviesgesprek bekijken we graag hoe we u het beste kunnen helpen bij het besparen van energie. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt en hoe u kunt besparen op uw energieverbruik.

Contact met Eneco Zakelijk

We helpen u graag

Heeft u een vraag, interesse in Eneco of behoefte aan advies? Neem contact op met onze zakelijke klantenservice. U kiest zelf de manier waarop u contact wilt.

mailen met eneco Laat u terugbellen

Of bel 010 - 890 6988, op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur.

Bent u een particuliere klant? Bel dan 088 - 895 5955.