Lokaal en duurzaam ondernemen

Qurios Holiday Retreats draait op HollandseWind®

De vakantieparken van Qurios Holiday Retreats liggen midden in de natuur in een prachtig duingebied. Duurzaam ondernemen is dan ook een logische stap voor het bedrijf. Voor haar energievoorziening heeft Qurios gekozen voor een partnership met Eneco. Alle stroom die op de vakantieparken in Egmond en Bloemendaal aan Zee wordt verbruikt, is afkomstig van windpark Luchterduinen, dat net voor de kust in zee ligt.

Facts

Quote Qurios

Het partnership gaat uiteindelijk niet over tarieven, maar over hoe we met elkaar het duurzame karakter meer kunnen benadrukken. We zijn heel bewust op zoek gegaan naar partners en toeleveranciers die in ons gedachtegoed mee kunnen gaan. Eneco is daarin al heel ver. Daarnaast moet er ook een persoonlijke klik zijn.


Jeroen Postma - Eigenaar Qurios Holiday Retreats

Qurios draait op lokale windenergie

Jeroen Postma van Qurios Holiday Retreats vertelt in de video over zijn keuze voor Eneco HollandseWind.

Quote Qurios

Het is mooi om ondernemingen te helpen die de wil hebben om te groeien op het gebied van duurzame en innovatieve ontwikkelingen, maar zelf niet altijd de weg weten. Daar doe ik het voor.


Jeroen Heesterbeek - New Business Manager Eneco Zakelijk

Duurzaam partnership Qurios en Eneco

Eneco en Qurios kiezen bewust voor een partnership. Op deze manier kunnen beide bedrijven elkaar versterken. Zo blijft Eneco meekijken naar mogelijkheden om verder te verduurzamen.

Benieuwd hoe u samen met Eneco kunt werken aan het verduurzamen van uw bedrijfsvoering? Download de tips van Jeroen & Jeroen over partnership en het behalen van een zo hoog mogelijke Green Key certificering.
Qurios Jeroen en Jeroen

Partnership in beeld

Green Key zilver en goud voor Qurios

Green Key green dreams

Green Key is het grootste internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Ze hanteert strenge normen op het gebied van duurzaamheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bedrijven met een Green Key keurmerk 
doen er alles aan bewuster te ondernemen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit.

Eneco helpt bedrijven graag bij het verduurzamen van de bedrijfsvoering. In een vrijblijvend gesprek kunnen we samen bekijken wat voor u de beste stappen zijn naar de Green Key certificering.


Bewuste keuze

Qurios Holiday Retreats zoekt bewust de samenwerking op met de lokale middenstand. Zo werken de koks in de keuken zoveel mogelijk met eerlijke, lokale producten.

De keuze voor Eneco HollandseWind® uit het windpark Luchterduinen, dat net voor de kust ligt, past perfect bij deze bedrijfsstrategie.

Windpark Luchterduinen strand

Zichtbaar duurzaam met HollandseWind

Bij het product HollandseWind uit… kiest u als ondernemer zelf uit welk windpark u Eneco HollandseWind afneemt. Qurios koos in dit geval voor Luchterduinen. Dit windpark ligt net voor de kust en is zelfs te zien vanaf het vakantiepark. Leuk om de klanten te laten zien! Eneco helpt bedrijven die kiezen voor HollandseWind uit… ook bij het vergroten van de zichtbaarheid van hun duurzame bedrijfsvoering.

Meer over HollandseWind® uit… 

Ja ik ontvang graag de whitepaper over partnership

Samen innoveren met Eneco Zakelijk

We helpen u graag

Weten wat Eneco voor uw bedrijf kan betekenen? Uw vaste contactpersoon vertelt u graag meer. Bent u nog geen klant van Eneco, neem dan contact op met onze klantenservice voor een vrijblijvend adviesgesprek.

mailen met eneco    Laat u terugbellen

Of bel ons op 010 - 890 6988, werkdagen 08.00 tot 19.00 uur.