Tromgeroffel!
De winnaars zijn bekend

Onze Eneco Windrugzak laat de wind voor je werken, op de fiets. In januari kon je er een winnen, door ons te vertellen waar jij nog sneller heen wilt en waarom. We zijn overweldigd door de hoeveelheid enthousiaste inzendingen, leuke verhalen en gekke motivaties!

Dank je wel

We bedanken jullie voor alle reacties. We hebben ze met veel plezier gelezen, en af en toe heel hard gelachen.

Opvallend

Er zijn heel veel mensen die aan het eind van de dag graag snel naar huis, haard, levensgezel, hond en kinderen terugfietsen. Ook de school van de kinderen is een populaire bestemming.

Ook al wint de e-bike aan populariteit, er zijn toch veel personen die niet aan deze verleiding toegeven, maar tóch een tandje harder willen. Het bijhouden van een sneller fietsende partner is ook een vaker gehoorde reden voor inzet van de Windrugzak.

Een enkeling draagt de gevreesde schoonmoeder aan om harder weg te willen peddelen.

Een jongen fietst met de Eneco Windrugzak over een dijk

En de winnaars?

Frank en Peter fietsen heel graag met de wind mee. Ze bekijken de windrichting, stemmen daar hun fietstocht op af en nemen de trein terug. Dat is pas gebruikmaken van windenergie! En komt de Windrugzak helemaal tot zijn recht.

Bas heeft twee passies: fietsen en kunst. Binnenkort fietst hij naar Sint Petersburg om de Hermitage te bezoeken. Zijn moeder Lidy vindt dat hij best een windje in de rug kan gebruiken. En wij ook.

Cyril fietst voor het goede doel met de Smans Classic. Dan is alle hulp natuurlijk meegenomen. We helpen graag een handje mee.

En een eervolle vermelding voor Mathijs, waar volgens zijn vrienden geen land mee te bezeilen is. Hij had graag het tegendeel willen bewijzen.

We hebben alle winnaars op de hoogte gesteld. De Windrugzakken worden uitgereikt, zodra de prototypes gereed zijn.

Hou onze Facebookpagina in de gaten voor nieuwe acties!