Onze Clubkracht

Steek duurzame energie in jouw sportclub

Tennisclub Etten plaatste 150 LED-lampen op hun tennispark. Hiermee besparen ze wel 30% aan kosten op hun energierekening. Dat wil jouw club toch ook wel?

Sportverenigingen opgelet! Op 4 januari opent de overheid om 09.00 uur de inschrijving voor de subsidieregeling energiebesparing en duurzame energie voor sportclubs. Veel geregel? Wij helpen penningmeesters met ‘Onze Clubkracht’ bij het verduurzamen van hun club.


Onze Clubkracht voor sportclubs in het hele land

Wat biedt ‘Onze Clubkracht'? In de eerste plaats verzorgen wij de subsidieaanvraag. Dit bespaart een hoop gedoe. Vervolgens laten wij de besparingsmogelijkheden zien. Wij stellen een offerte op voor LED-verlichting (binnen/buiten) en/of zonnepanelen. Tot slot installeren wij niet alleen de LED-en/of zonnepanelensystemen, maar bieden hier ook garantie op.

Subsidie aanvragen vanaf 4 januari mogelijk

Het verduurzamen van een sportclub is een investering in de toekomst. Niet genoeg geld in de clubkas? Voor deze sportclubs biedt crowdfunding onder de leden een uitkomst. Greencrowd helpt sportclubs hier graag bij. Geen optie? Bekijk dan de financierings-mogelijkheden bij de Rabobank en Tridios Bank.

Onze Clubkracht ontzorgt sportclubs

Een subsidieaanvraag bedraagt per club maximaal € 125.000. Penningmeester van een hockey-, tennis- of voetbalclub? Dan is de subsidie bijzonder aantrekkelijk voor jouw club. Hockey-, tennis- en voetbalclubs hebben vaak buitenvelden met verlichting en eigen clubgebouwen geschikt voor zonnepanelen. Je verdient door meer besparingsmogelijkheden de kosten snel terug. LED levert bovendien bij trainingen en wedstrijden in de avonduren beter verspreid licht.

Op de website van ‘Onze clubkracht’ staat meer informatie. Hier vinden sportclubs die willen verduurzamen ook meer over de besparingsmogelijkheden.

Ameland geheel duurzaam in 2020

Iedereen Amelander

Lees meer

De nieuwe wereld

De nieuwe wereld

Lees meer

Peeeks en Eneco zijn een samenwerking aangegaan

De start-up Peeeks

Lees meer