Eneco &
Heijmans ONE:

Het nieuwe wonen is hier.

18 jaar geleden was er nog maar weinig interesse in de mobiele telefoon, vandaag kunnen we niet meer zonder… Dat zet je toch aan het denken over de toekomst. Hoe zou wonen er over 18 jaar uitzien? En welke nieuwe technologie van vandaag kunnen we dan echt niet meer missen?


In het Heijmans ONE testlab werken Heijmans en Eneco samen om je een idee te geven van het nieuwe wonen.

Heijmans en Eneco werken samen om je nu al een idee te geven van het nieuwe wonen. In het Heijmans ONE testlab bijvoorbeeld. Dit is een verplaatsbaar huis waarin verschillende nieuwe technologieën en systemen samenkomen. Zo wordt de energie opgewekt door zonnepanelen en opgeslagen in de Tesla Powerwall. Deze thuisbatterij wordt door Eneco naar de Benelux gebracht en werkt perfect samen met Toon®, de slimme thermostaat van Eneco.

Zet met Toon® al een flinke stap richting het nieuwe wonen.

Weet je wat het allermooiste is? Veel van de technologie in het Heijmans ONE testlab is vandaag al beschikbaar. Gewoon bij jou thuis. Zo zet je alleen met Toon® al een flinke stap richting het nieuwe wonen. Je bedient je verwarming en verlichting met je smartphone. Je ziet precies wat je verbruikt, hoe je kunt besparen en wat je zonnepanelen opbrengen. Over 18 jaar kan niemand meer zonder, vandaag maakt het jouw huis alvast heel bijzonder.

Welkom in de nieuwe wereld.

Het Heijmans ONE testlab is nog tot eind juni te bekijken op het Java-eiland in Amsterdam.