Maak van jouw huis
de ultieme smart home

Een handleiding in 7 stappen

4. Altijd in control, ook buiten de deur

Zorgeloos vertrekken, dat is een van de grootste voordelen van een smart home. Je kunt alle essentiële technologie in huis op afstand bedienen, desnoods vanaf de andere kant van de wereld. Met de app die hoort bij je slimme thermostaat.

Echt, de tijd van vijf afstandsbedieningen is voorbij. Halleluja. Je regelt alles gewoon op één apparaat. En dat is natuurlijk het apparaat dat je waarschijnlijk toch al het allermeest gebruikt, juist: je telefoon. Installeer daarop zo’n slimme thermostaat-app en met één druk op de knop ben jij helemaal klaar om te vertrekken. Zoals je weet uit stap twee werkt slimme thermostaat Toon® samen met Philips Hue-lampen en de Slimme Stekker®.

Als je deze combinatie goed geïnstalleerd hebt hoef je nooit meer het hele huis door om te checken of er per ongeluk nog (standby) lichtjes branden. Gewoon ‘Vertrekken’ aanklikken en vertrekken - alles is uit wat uit moet zijn, en aan wat aan moet zijn. Mocht je eenmaal onderweg bedenken dat je die ene lamp toch liever aan hebt of de temperatuur toch een graadje hoger moet, dan regel je dat net zo makkelijk buitenshuis.

Stap 3

Ga terug

Smart-Home

Overzicht

Ga terug

Stap 5

Ga verder