Maak van jouw huis
de ultieme smart home

Een handleiding in 7 stappen

2. Geef je slimme huis een hart met hersens

Een smart home heeft een goed stel hersens nodig. De slimme thermostaat is het hart van ieder smart huishouden. Van verlichting tot veiligheid, deze must-have denkt met je mee, ook als je zelf even niet oplet.

Bij een thermostaat denken de meeste mensen aan zo’n ding waarmee je de temperatuur kunt regelen. Een slimme thermostaat, zoals Toon®, kan veel meer. Zie het als een spin in het huishoudweb. Je kunt er je energieverbruik mee bijhouden en vergelijken met anderen. Maar wist je dat je er ook je sfeerverlichting mee kunt regelen? Als je Philips Hue lampen in huis hebt bijvoorbeeld, die laten zich zorgeloos aansturen door Toon en de Toon-app.

Dat geldt ook voor apparaten die je hebt aangesloten met de zogenaamde Slimme Stekker. Deze kun je naar hartelust op afstand in- of uitschakelen. Zo kun je ’s ochtends vanuit je bed je espressoapparaat vast laten opwarmen. Een thermostaat als Toon kan ook communiceren met de rookmelders van je huis. Als het systeem iets ruikt wat niet pluis is en je bent buitenshuis dan krijg je een melding op je smartphone.

Stap 1

Ga terug

Smart-Home

Overzicht

Ga terug

Stap 3

Ga verder