Maak je huis van nu

Animatie van een cartoonhuisje dat zijn dakhoedje afneemt.

Met de technologie van nu kan echt iedereen zijn huis schoner, slimmer, zuiniger én leuker maken. Energie besparen, je eigen energie opwekken én opslaan. Dat is pas power to the people. We helpen je bij jouw volgende stap. Hier komt alles aan bod om je huis van nu te maken. Waar en hoe je ook woont. Maak ook je huis van nu.

Begin met groen

Het huis van nu heeft natúúrlijk groene energie. Ben jij even goed bezig. Want met de 100% groene stroom van Eneco heb je dat al goed georganiseerd. Zo bouw je mee aan een beter milieu en maak jij je huis een stukje schoner.

Windmolentjes

Slim met energie

Foto van de Toon thermostaat met Philips Hue lampen

Een smart huis heeft een goed stel hersens nodig. De slimme thermostaat is het hart van je nieuwe huishouden. Deze must-have denkt met je mee, ook als je zelf even niet oplet.

Haal bijvoorbeeld Toon in huis. Deze pientere thermostaat heeft nu een Verspillingschecker, waarmee je van je apparaten kan zien hoe ze het doen qua verbruik. Niet alleen vindt Toon nu al je energieslurpers, hij geeft ook persoonlijke bespaartips.

Zelf opwekken

Je huis biedt nog veel meer mogelijkheden om te besparen. Van WarmteWinners® die je gasverbruik bijna halveren tot zonnepanelen waarmee je zelf je energie opwekt. En als we dat met zijn allen doen, dan scheelt dat de wereld. Want jouw energierekening gaat omlaag én het is beter voor het klimaat.

Man zonnepanelen

Zet die centrale uit

Een man staat bij een Tesla Powerwall thuisbatterij

De cirkel is rond: je kunt nu je eigen stroom opwekken én opslaan. Met zonnepanelen op je dak wek je je zonne-energie op, en die sla je op in je Tesla Powerwall. Zo gebruik je de zelf opgewekte stroom als het jou uitkomt. Dus ook ’s avonds als de zon niet schijnt.

Wil jij bijdragen aan het uitzetten van vervuilende kolencentrales? Sluit je dan aan bij Eneco CrowdNett. Je verhuurt een deel van je batterij aan Eneco CrowdNett, dat met een netwerk van thuisbatterijen ervoor zorgt dat het elektriciteitsnet in balans blijft. Als dank voor jouw duurzame inzet krijg je jaarlijks een vergoeding.


Ben je klaar voor een volgende stap of een reuzensprong? Wij helpen je. En kijken wat er past bij jou en je huis. Zodat je tussen alle bespaarbomen het bos blijft zien. We geven advies via de website en app of telefonisch. En onze monteurs staan voor je klaar als er iets gemonteerd of gelegd moet worden. Steeds meer mensen maken zo samen met Eneco hun huis van nu. Dus wij zien de toekomst zonnig in. Jij ook?