Eneco
SlimLaden®

Goed nieuws voor IT ondernemer Henk Kippersluis. Hij maakt als eerste gebruik van Eneco Slimladen®. Een app die de actuele energieprijzen en de laadsnelheid van zijn Tesla laat zien. Henk laadt zijn Tesla op wanneer de stroomprijs het voordeligst is. Dit is uniek in Nederland.


Opladen van jouw Tesla op het voordeligste moment

Het aantal zonnepanelen op Nederlandse daken en windmolenparken op land en zee groeit. De stroomprijs is vaker afhankelijk van het weer. Het is logisch dat jij jouw auto oplaadt op het moment dat de stroomprijs het voordeligst is. Toch? Met de SlimLaden app profiteer jij van de wisselende stroomprijs. Waait het stevig of is er veel zonproductie? Als Tesla of Renault ZOE rijder investeer je dan niet alleen automatisch in duurzame energie. Je maakt hier ook op de meest gunstigste momenten gebruik van.

SlimLaden app

Het werkt heel simpel. Je stelt het tijdstip in waarop de auto opgeladen moet zijn. Eneco Slimladen® zorgt voor de rest. De app kiest het meest voordelige moment en rekent de dan geldende prijs met jou af. Je betaalt dus altijd de laagste prijs op basis van jouw oplaadwensen. De prijs wordt per kwartier aangepast aan de ontwikkelingen op de inkoopmarkt.

Eneco SlimLaden

De pilot is met Tesla-rijders gestart. Inmiddels is de dienst ook beschikbaar voor de 100% elektrische Renault ZOE. In de toekomst maken wij de dienst ook beschikbaar voor andere merken als: Volkswagen, BMW, Mitsubishi en Audi.

Containerwoningen 100% duurzaam

100% zelf-
voorzienend

Lees meer

De nieuwe wereld

De nieuwe wereld

Lees meer

Onze Clubkracht ondersteunt sportclubs bij subsidie-aanvraag

Onze Clubkracht

Lees meer