Inzicht in je
warmtewinst met Toon

Gepubliceerd in de WarmteWinner nieuwsflits: november 2016

De Eneco WarmteWinner® werkt straks het beste met Toon®. Want Toon haalt echt alles uit je WarmteWinner. Als geïnteresseerde in de WarmteWinner krijg je als allereerste een voorproefje.

Flink besparen

Toon geeft je al inzicht in je energieverbruik en -kosten. Heb je straks ook een WarmteWinner, dan geeft Toon je ook inzicht in je warmtewinst. Zo weet je precies hoe snel je WarmteWinner zichzelf aan het terugverdienen is.


Toon berekent je netto actuele warmtewinst door de kosten van het elektriciteitsverbruik van de WarmteWinner af te trekken van de besparing van de geleverde warmte*.

Hoe je cv-ketel en WarmteWinner samenwerken

Verwarmt je cv samen met de WarmteWinner je huis? Dan slaat je cv-ketel alleen nog aan als de WarmteWinner het niet in z’n eentje redt. De icoontjes op het homescherm van Toon geven aan of je WarmteWinner je huis verwarmt, of je cv-ketel. Of dat ze samenwerken om te zorgen dat jij er warmpjes bij zit.Het icoontje in de rechterbovenhoek laat zien dat de WarmteWinner en cv-ketel op dit moment samen je huis verwarmen.

Tips voor toprendement

Toon stuurt de WarmteWinner aan. Dat doet hij heel slim, om een optimaal rendement te behalen. Maar je kunt zelf ook een handje helpen. Toon geeft je handige tips om met jouw WarmteWinner zoveel mogelijk te besparen.


Toon geeft je tips voor toprendement.

Bedien je ventilatiestand met Toon

De WarmteWinner heeft een dubbelrol. Hij wekt warmte op én werkt als mechanische ventilatiebox. Met Toon en de WarmteWinner bedien je straks ook je ventilatiestand op Toon. En goed ventileren is belangrijk; het zorgt voor een gezond binnenklimaat.


Bedien je ventilatiestand via Toon.

Steeds meer mogelijk

Toon kan steeds meer, dat laten we zien met dit voorproefje. Samen met de WarmteWinner bieden we je straks veel nieuwe mogelijkheden. Want innovaties zijn er niet meer voor de enkeling, maar voor iedereen. Ze zorgen ervoor dat jij de baas bent over jouw slimme huis. Toon en de WarmteWinner; een slim duo.

* Omdat dit een voorproefje is van de Toonschermen, zijn de getallen en bedragen fictief.