De helft van je gasverbruik zelf winnen.

Zo doe je dat.

Je kon al heel veel dingen zelf recyclen. Van huisafval tot mobieltjes. Maar de warme lucht in je huis was lastig. Nu wordt dat heel eenvoudig. En dat betekent nogal wat.

Check je huis

Een wereld zonder aardgas

Aardgas. Het magische blauwe vlammetje dat je radiatoren laat gloeien en je douche op stoom krijgt. Maar het raakt op. Met de Eneco WarmteWinner® zet jij een grote stap richting onafhankelijkheid van gas. Maar die stap kan nog grootser zijn voor Nederland… Even rekenen: in Nederland zijn ongeveer 5,7 miljoen huishoudens met een cv ketel die gemiddeld 1.400 m3 gas verbruiken per jaar. Het nationale gasverbruik kan met de WarmteWinner afnemen met tot 4 miljard m3 per jaar! Hoe minder gas we verbruiken, hoe minder we afhankelijk zijn van gas uit Groningen of het buitenland.

Een wereld zonder aardgas: dichterbij dankzij de WarmteWinner
Bespaar tot de helft op je gasverbruik met de WarmteWinner

Flink besparen

Je bespaart met de WarmteWinner tot de helft op je gasverbruik. En omdat gas het grootste deel van je energierekening bepaalt, tikt dat lekker aan. Trek van je investering nog eens € 1.300 subsidie af en je verdient de WarmteWinner snel terug. Sneller dan bijvoorbeeld bij zonnepanelen. En dan hebben we het nog niet over je cv-ketel, die een stuk langer mee gaat. Ook dat scheelt handenvol geld.

De terugverdientijd van de WarmteWinner wordt zo kort mogelijk

Prijs

Ondanks dat de vraag ‘wat wordt de prijs?’ zo simpel lijkt, kost het veel werk en onderzoek om het exacte bedrag te bepalen. We zijn er nog druk mee bezig en hopen er snel uit te zijn. Helaas, we hebben dus nog geen antwoord op de prijsvraag. We passen er wel goed op dat de terugverdientijd zo kort mogelijk is. Je wilt tenslotte je investering er zo snel mogelijk uit halen.

Wij geven je tips voor subsidie voor je WarmteWinner

Subsidie

Als je de WarmteWinner koopt, krijg je via een subsidie € 1.300 terug van de overheid. En als je ook meteen kiest voor Toon® van Eneco, krijg je zelfs € 1.400 subsidie terug. Wij geven je tips voor het indienen, jij krijgt het geld op je rekening. En omdat de overheid een flink steentje aan je investering bijdraagt, kan de WarmteWinner zich snel terugverdienen. Ter vergelijking – bij zonnepanelen is die terugverdientijd al snel veel langer.

Hoe en wanneer kan ik bestellen?

Op dit moment wordt de WarmteWinner nog volop doorontwikkeld, zodat hij straks optimaal rendement oplevert voor de toekomstige gebruikers. We verwachten dat de WarmteWinner in beperkte oplages eind 2017 beschikbaar gaat komen.

Wil je als eerste horen wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn? Of wil je direct een aanbod ontvangen wanneer de WarmteWinner voor jou beschikbaar is? Check je huis en schrijf je in.

Schrijf je in

Veelgestelde vragen

  • Welke fiscale voordelen biedt de WarmteWinner mij nu en in de toekomst?

    In 2016 is de energiebelasting op gas met ongeveer € 0,07 /m³ gestegen. De energiebelasting op stroom is in 2016 met ongeveer € 0,02 / kWh gedaald. Met de WarmteWinner gaat je elektriciteitsverbruik iets omhoog, maar kan je gasverbruik drastisch verlagen. De verwachting is dat gas alleen maar duurder wordt en elektriciteit goedkoper. De WarmteWinner is een slimme zet, ook met de fiscale toekomst in gedachten.

  • Ik ben geen klant van Eneco. Kan ik me ook inschrijven en straks een WarmteWinner aanschaffen?

    Jazeker, ook als je geen klant bent van Eneco voor stroom en gas kun je straks de WarmteWinner aanschaffen. Wel goed om te weten, in eerste instantie bieden we de WarmteWinner alleen aan Toon klanten aan. Je kunt Toon ook in huis halen, zonder klant van Eneco te zijn voor stroom en gas.

Liever samen je vraag oplossen?

Bel met Duurzaam advies

0900 - 235 36 32 (lokaal tarief, incl. je telefoonkosten)

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur