De Eneco WarmteWinner®

De WarmteWinner doet precies wat hij zegt: warmte terugwinnen. En daarmee gaat je gasrekening flink omlaag. Binnenkort is de WarmteWinner ook voor jou beschikbaar.

Check je huis

Recycle de warmte in je huis

Nederland gaat van het gas af. Zet een flinke stap richting een energie-onafhankelijk huis met de Eneco WarmteWinner, een compacte warmtepomp waarmee je de warmte in je huis recyclet en gas bespaart.

De Eneco WarmteWinner

De voordelen op een rij

  • Recyclet zelf de warmte in je huis
  • Bespaar tot de helft op je gasverbruik voor verwarming
  • Werkt met elke cv-ketel
  • Optimale werking door aansturing en monitoring van Toon

Check je huis

Bespaar op je gasverbruik

Je bespaart met de WarmteWinner tot de helft op je gasverbruik, door je warmte op een slimme manier her te gebruiken. Omdat je energierekening voor het grootste gedeelte uit gas bestaat, tikt dat lekker aan. Zelfs met de elektriciteit die de WarmteWinner verbruikt erbij opgeteld. Trek van je investering nog eens € 1.500 subsidie af, en de WarmteWinner wordt nog aantrekkelijker. Een bijkomstig voordeel is dat je cv-ketel een stuk langer mee gaat!

Check je huis
Bespaar tot de helft op je gasverbruik met de WarmteWinner
Subsidie op je WarmteWinner

€ 1.500 subsidie

Als je de WarmteWinner aanschaft, krijg je na installatie gegarandeerd
€ 1.500 subsidie terug van de overheid. Wij helpen je met het indienen, jij krijgt het geld op je rekening. En omdat de overheid aan je investering bijdraagt, verdient de WarmteWinner zich snel terug.

Je hebt je WarmteWinner supersnel terugverdiend

Cv-ketel gaat langer mee

De WarmteWinner neemt een groot deel van het werk van je cv-ketel over. Daardoor wordt je cv-ketel minder belast en gaat hij langer mee. Alleen als het buiten flink koud is zal je cv-ketel nog bij hoeven springen.

Je cv-ketel gaat langer mee

Draag je steentje bij

De WarmteWinner zorgt ervoor dat je je eigen warme lucht recyclet, waardoor je minder energie hoeft te gebruiken. Hierdoor betaal jij niet alleen minder energiekosten, maar draag jij een steentje bij aan de verduurzaming van Nederland.

Liever samen je vraag oplossen?

Bel met Duurzaam advies

088-8955 955 (lokaal tarief, incl. je telefoonkosten)

Bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur