Koude van Eneco

Aangename temperatuur in huis

Maaswater aanvoerbuis Eneco

Wat is Koude?

Steeds vaker wordt Stadswarmte gecombineerd met Koude. Zo heb je het hele jaar door een aangename temperatuur in huis. De Koude halen we uit de bodem, een rivier -of oppervlaktewater. Deze manier van koelen is milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld een airco. Dit scheelt vaak al de helft aan CO2-uitstoot.

Meer weten? Lees de Koudewijzer

Service en Onderhoud

Eneco verzorgt het onderhoud van de koudeafleverset en bijbehorende meter. Alles is dus in goede en vertrouwde handen. Voor het onderhoud van de binnenhuisinstallatie kun je zelf een installateur inschakelen. In de Eneco Koudewijzer kan je terug vinden wat je eventueel zelf kan doen bij een storing.

Meer weten? Lees de Koudewijzer

Gereedschapskist

Nog vragen?

Eneco Postcard

Stuur een bericht

Stel je vraag aan de juiste expert via ons e-mailformulier.

Stel je vraag

Eneco textbox

Of vind je antwoord op ons forum of social media

Op het Eneco Forum kun je je vraag eenvoudig voorleggen aan andere klanten en antwoorden lezen op eerdere vragen. Ook is Eneco bereikbaar via Twitter en Facebook, op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Op het forum en social media helpen we elkaar.

Naar het Forum

Eneco Phone

Of bel met de klantenservice

088 - 8 955 955

(je betaalt je gebruikelijke belkosten)

Bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur.

Bij de meest gestelde vragen vind je ook veel antwoorden op de vragen over je termijnbedrag, de jaarnota en het doorgeven van meterstanden.