Geef je op

voor de klankbordgroep Big Five

Klankbordgroep Big Five

In de klankbordgroep zullen we samen de aanpak en plannen van de vijf programma’s toetsen. Ervaringen, suggesties en ideeën vanuit de organisatie en klankbordgroep nemen we mee in de programma’s en passen we toe in de uitvoering.

Wat kun je verwachten?

Als lid van de klankbordgroep Big Five wordt je uitgenodigd voor inhoudelijke sessies over een programma onderwerp. Deze sessies worden georganiseerd door de Programmalead. De Business Owner, teamleden van de programma’s en betrokkenen vanuit de lijn van de organisatie nemen deel. Afhankelijk van het onderwerp zit van monteur tot directeur aan tafel. Samen bedenken we de meest optimale oplossingen.

We verwachten dat je als lid van de klankbordgroep ongeveer 2 uur per maand van je tijd hiervoor nodig hebt. Je kunt rekenen op openheid en transparantie in de overleggen. Behaalde resultaten koppelen we aan elkaar terug.

Wat vragen wij van jou?

We willen samen aan verbeteringen bouwen. Breed in de organisatie de plannen, de realisatie en de borging ervan toetsen aan de kennis en ervaring die er al is binnen Warmte & Koude. Wij vragen een kritische houding richting het programma, maar wel constructief. We verwachten inbreng in de vorm van suggesties, ideeën en ervaringen.

Vind jij het leuk om mee te denken en te discussiëren, mail dan naar warmte_communicatie@eneco.com o.v.v. van Klankbordgroep Big Five, je naam en functie.

Klankbordgroep