Even voorstellen

Met zo veel nieuwe projecten kunnen we wel extra hulp gebruiken. Daarom hebben we versterking ingeschakeld. Er zijn de afgelopen weken verschillende nieuwe collega’s gestart. De collega’s die in Eneco World werken hebben ze ongetwijfeld al gezien of gesproken, maar voor alle collega’s op de andere locaties ook nog even een voorstelrondje.

Vikash Banwarie

Programmalead – Motor voor Groei

Vikash Banwarie

"Hi, ik kom uit Den Haag en ben een gelukkig getrouwde vader van een zoon. Ik heb een bedrijfskundige achtergrond en heb gewoond en gewerkt in gevestigde markten als ook opkomende markten. Door mijn periode bij o.a. PHILIPS Lighting, is de sector ‘Energie’ mij niet helemaal onbekend. In de sector Professionele Verlichting heb ik gewerkt aan diverse commerciële groei trajecten door innovaties in portfolio, nieuwe business model innovaties als ook innoveren in het benaderen van de markt. Sinds 2015 help ik als consultant organisaties naar hun volgende groeifase. En medio november ben ik gestart in de interim rol programma lead Motor voor Groei binnen Eneco Warmte & Koude.

In de 1e kennismakingsgesprekken wordt duidelijk dat de groei potentie waanzinnig is. Uiteraard moet daarvoor wel ‘verder gericht gesleuteld worden aan de motor’. Dit project zal ik samen met jullie inrichten en begeleiden. Tot snel."

"Mijn naam is Bianca Bok en per 1 november versterk ik Warmte & Koude als programma lead meten & factureren. Een Big Five programma, waarin we klanten die wel warmte afnemen, maar om allerlei redenen geen factuur krijgen, alsnog laten betalen. Die euro’s kunnen we weer mooi investeren in onze toekomst.  Helaas kan ik mijn warmte zelf niet afnemen bij Eneco. Mijn huis staat op IJburg (Amsterdam), Nuon gebied. Daar woon ik met mijn 2 dochters, Famke (7) en Bregje (5). Een heerlijke omgeving, maar voor duurzaamheid en een goede werkmentaliteit moet je toch in Rotterdam zijn ;-)

Mijn opleiding heb ik genoten in Delft als Industrieel Ontwerper. Vaak denken mensen dan dat je verdwaald bent als je geen stoelen ontwerpt, of meedoet aan de Hema ontwerp wedstrijd, maar ik heb juist een passie voor het ontwikkelen van dienstverlening. Dienstverlening is mensenwerk. Veel hand-over momenten, processen die elkaar raken, data, lekker complex.

Door mijn ervaring daarin bij KPN, als productmanager, business developer en IT programmamanager, heb ik een brede en procesgerichte blik.De energiewereld ken ik inmiddels ook aardig. In 2012-2015 was ik vestigingsmanager bij Joulz. In 2016 stapte ik over naar Eneco en werd ik de manager van het competence center supply chain management. In die hoedanigheid heb ik Warmte & Koude al een beetje leren kennen.

Er zijn nog een heleboel mensen waarmee ik moet kennismaken. Waarschijnlijk ontmoeten we elkaar snel. Heb je al zin in een kop koffie, mijn agenda staat open."

Bianca Bok

Programmalead – Meten & Factureren

Bianca Bok

Arjan Bouter

PMO'er Transitieteam & Programmalead

Arjan Bouter

"Dag collega’s!

Ik ben 32 jaar en woon samen met mijn vrouwen twee kinderen (3 en 1,5 jaar) in Streefkerk. De tijd die ik naast mijn werk en gezin overhoud, besteed ik graag aan voetbal (als speler of voor de tv), aan muziek (LP’s luisteren en het bezoeken van concerten en festivals) en breng ik graag door met familie en vrienden. Zo brengen we met ons gezin regelmatig de weekenden door in Duitsland bij de familie van mijn vrouw.

Sinds 2 weken ben ik werkzaam bij W&K in het transitie team voor het Big Five programma, enerzijds als PMO-er ter ondersteuning van de het gehele programma en daarnaast (voorlopig) als programma lead voor de Neushoorn (Klant Processen op Orde). Hiervoor heb ik ruim 1 jaar gewerkt bij Eneco Consumenten als ketenmanager, daarvoor heb ik 10 jaar werkervaring opgedaan t.a.v. operationele procesverbetering, waarvan de laatste 3 als extern consultant in de energiesector. Dit programma is een mooie uitdaging voor mijzelf én voor heel W&K. Ik zie er naar uit om hier samen met jullie een succes van te gaan maken!"

"Even voorstellen! Mijn naam is Parcival Han, 32 jaar en ik woon in Utrecht. Vorige week ben ik gestart in het Big Five programma van Warmte & Koude. Mijn achtergrond ligt in de energiesector waar ik bij zowel leveranciers als netbeheerders heb gewerkt. In mijn vrije tijd probeer ik regelmatig te sporten in de vorm van Crossfit en tennis. Ook drink ik graag een biertje en kijk ik graag voetbal.

Binnen het Big Five programma ben ik als programma lead verantwoordelijk voor de “buffel” die staat voor Efficiënte Operatie. Dit zal hoofdzakelijk Service & Onderhoud raken, waardoor ik veel zal samenwerken met Jelle Vermunt en zijn teams. Jullie zullen mij daarom ook regelmatig op de verschillende locaties gaan tegenkomen. Ik kijk er naar uit om iedereen te leren kennen en met elkaar mooie resultaten neer te zetten!"

Parcival Han

Programmalead – Efficiënte Operatie

Parcival Han

Chantrelle Mac Donald

Expert Proces Management – Klantprocessen op orde

Chantrelle Mac Donald

"Bij deze wil ik mij graag even voorstellen. Mijn naam is Chantrelle Mac Donald, 35 jaar en ik kom uit het mooie Brabant. Hier spendeer ik mijn tijd aan onze 2 prachtige kinderen van 5 maanden en 2 jaar en zijn we druk aan het verbouwen.

Sinds 9 november ben ik binnen Eneco Warmte en Koude gestart op het project Klantprocessen op orde brengen. Tot nu toe zie ik de bereidheid en de wil om van het programma iets moois te maken en hoop ik met mijn expertise toegevoegde waarde te leveren in het optimaliseren van de Klantprocessen. Mochten er vragen, ideeën of opmerkingen zijn, voel je vrij om mij daarop aan te spreken."