Een slim huis voor iedereen

Koppel slimme uitbreidingen aan je Toon.

Je vindt deze bij Coolblue.

Eneco verkoopt deze accessoires voor Toon niet meer via de Eneco Bespaarshop.

Slim huis met Toon

Toon is meer dan een gadget. Met deze slimme thermostaat is een slim huis niet langer toekomstmuziek. Toon geeft je een veilig gevoel in combinatie met een Fibaro slimme rookmelder, creƫert sfeer met Philips Hue lampen en spoort de energieslurpers op met Fibaro slimme stekkers. Ook zie je als opwekker altijd en overal de opbrengst van je zonnepanelen op Toon. Geen technicus? Je koppelt hem eenvoudig aan je favoriete uitbreidingen. Daarmee ben je in een keer baas over je huis.

Fibaro slimme stekker en Toon

Toon biedt controle en gemak voor maximaal comfort. Bedien met Fibaro slimme stekkers en Toon je apparaten op afstand. Van de apparaten die op slimme stekkers aangesloten zijn zie je via de Toon-app op jouw smartphone en tablet direct het energieverbruik. Zo ontdek je gelijk de energieslurpers.

Bestel bij Coolblue

Fibaro slimme stekker en Toon
Philips Hue lampen en Toon

Philips Hue lampen en Toon

Is het buiten echt Hollands weer? Binnen zet je de sfeer helemaal naar je hand. Van even dimmen tot lekker fel. In een handomdraai creëer je met Toon en Philips Hue verlichting een warm en sfeervol huis. De Philips Hue lampen bedien je ook op afstand met je smartphone of tablet. Je zet niet meer alleen het licht aan of uit, maar bepaalt vanaf nu ook de kleur, tint en intensiteit.

Bestel bij Coolblue

Fibaro slimme rookmelder en Toon

Je kan met Toon steeds meer. Zo sluit je hem eenvoudig aan op een slimme rookmelder. Je krijgt dan thuis en op je smartphone een waarschuwing bij rook in huis. Ook als de batterijen bijna leeg zijn, dan wordt je gewaarschuwd. Op vakantie? Stel meerdere contactpersonen in. Je buren en/of familieleden worden dan ook gealarmeerd. Zo waak je altijd en overal over je veiligheid.

Bestel bij Coolblue

Fibaro slimme rookmelder en Toon
Inzicht in je eigen opwek met Toon

Inzicht in je eigen opwek met Toon

Toon verbindt allerlei slimme apparaten in en om het huis. Wil je graag zelfvoorzienend zijn als het gaat om energie? Toon helpt je daarbij. Heb je bijvoorbeeld zonnepanelen op je dak liggen, dan biedt Toon je waardevolle inzichten in de prestaties van je zonnepanelen.

Meer over je eigen opwek op Toon