Maak je huis zuiniger

Met de slimme thermostaat Toon

Stop verspilling en bespaar

Met de functie Verspillingschecker in de Toon-app. Zonder dat je het doorhebt, verspillen veel apparaten meer energie dan nodig. Door apparaten in je huis apart te meten en te vergelijken met efficiënte soortgelijke apparaten, vertelt Toon je precies wie de energieslurpers zijn. En hoe je verspilling tegengaat. En de Verspillingschecker blijft van jouw huis én alle anderen leren. Zo komen er steeds meer apparaten en kansen om je energieverbruik te verlagen bij.

Bespaar op je energierekening

Overal aanpassen

Pas de temperatuur aan via Toon aan de muur, vanaf de bank op de tablet of als je onderweg bent via de smartphone.

Weekprogramma instellen

Stel je weekroutine in. Dan is het lekker warm als je 's ochtends wakker wordt en 's nachts staat de verwarming nooit onnodig aan.

Vakantiemodus activeren

Ga je op vakantie? Weet dat alles goed is. Toon zorgt ervoor dat je niet onnodig stookt. Bij thuiskomst krijg je een aangenaam welkom.

Alles over je energieverbruik

Toon is een slimme thermostaat waarmee je de temperatuur in huis regelt en inzicht krijgt in je energieverbruik. Waar lekt er stroom weg of wat leveren die zonnepanelen op? Via Toon weet je alle energiegeheimen in huis. Toekomstmuziek? Niet met Toon! En het mooie is, Toon is er voor iedereen en werkt dus met iedere energieleverancier.

Inzicht in je energieverbruik

Bespaar dubbelop

Toon + EcoStroom en
AardGas 4 jaar

Nu gratis installatie